Gnohere dă goluri la foc automat! Se îngroaşă gluma pentru Alibec

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Duminică seară, FCSB a spulberat-o cu 7-0 pe ACS Poli Timişoara într-un meci în care cel mai bun jucător al roş-albaştrilor a fost încă o dată francezul Harlem Gnohere.

După dubla de joi din Israel, "Bizonul" a reuşit o triplă împotriva bănăţenilor, dovedind că nu e cu nimic mai prejos decât răsfăţatul Denis Alibec, scos provizoriu din lot de către antrenorul Nicolae Dică.

În timp ce Alibec n-a dat încă nici un gol în actuala ediţie a Ligii I, Gnohere a ajuns la cifra opt, meciul cu Timişoara fiind al treilea consecutiv în care francezul îşi trece numele pe tabelă.

”Mă bucur că el a înțeles ce vreau de la el şi a dat dovadă de profesionalism. Răsplata vine când te pui în slujba echipei. Gnohere poate deveni golgheterul campionatului. Nu mai vreau să comentez nimic despre Denis Alibec. Trebuie să îl întrebați pe el. De săptămâna viitoare, el va reveni la antrenamente. Am avut o discuţie cu el, sper să fi înţeles. Va fi greu să-l scoată pe Bizo din primul 11! Eu nu sunt un antrenor care să ţină ranchiună sau să fiu răzbunător”, a declarat Nicolae Dică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net