Gigi, opreşte-te că doar le ridici cota!

Ultima actualizare:
Harlem Gnohere a deblocat meciul cu Sepsi, a ajuns la şapte goluri marcate în opt meciuri, toate de importanţă vitală, şi a devenit indispensabil pentru vicecampioană
Harlem Gnohere a deblocat meciul cu Sepsi, a ajuns la şapte goluri marcate în opt meciuri, toate de importanţă vitală, şi a devenit indispensabil pentru vicecampioană

Roş-albaştrii cumpără în fiecare an tot ce e mai bun pe piaţă, dar pe lângă ce reuşesc să transfere mai curtează numeroşi alţi fotbalişti chiar dacă ştiu din start că nu-i pot lua din diverse motive. Şefii cluburilor din Liga 1 s-au prins şi ei de naivitatea patronului FCSB-ului şi îl joacă de ceva vreme pe degete. Ieri, latifundiarul le-a făcut un bine altora.

Gigi Becali şi-a început ziua de joi anunţând oferta făcută lui Gaz Metan Mediaş pentru Darius Olaru, dar la pachet, ca să nu se mai chinuie ziariştii cu cerutul părerii celeilalte părţi, a oferit şi deznodământul. Ardelenii se alintă puţin şi adoptă tactica potrivită pentru crearea impresiei că la ei joacă noul Messi. Că o fi cazul sau nu vom vedea în viitor, cert este că Gigi Becali îi ajută şi el cât poate. “Pentru Darius Olaru am făcut ieri ofertă de 350.000 euro şi 10% procent, plus Benzar ăla mic împrumut. Plus le-am zis că îl las pe Olaru până la iarnă acolo. Mi-au zis că ei vând numai în străinătate şi le-am zis să fie sănătoşi, să-i ajute Dumnezeu. Dacă încearcă să scoată mai mulţi bani de la mine, să mi-l dea întâi împrumut, să văd dacă poate băiatul să facă faţă. Eu vreau un mijlocaş central care deposedează, care urcă, care dă şi la poartă, un fel Verratti”, a declarat patronul.


    Puştiul Gazului a devenit o ţintă pentru granzii din Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Puştiul Gazului a devenit o ţintă pentru granzii din Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

După ce a epuizat subiectul Olaru, latifundiarul ne-a vorbit despre altă ţintă a lui, de fapt o obsesie mai veche, Andrei Ivan, jucător care aparţine de Krasnodar, dar care e împrumutat pentru acest sezon la Rapid Viena. ”Am făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro, exact cât vor ruşii, plus 26.000 euro salariu, adică tot atât cât ia jucătorul acum. Mi-au zis că dacă austriecii nu dau 900.000 euro la iarnă, cade toată înțelegerea. Atunci o să plătesc eu banii și îl iau. Când era el la Craiova, am oferit 3.5 milioane de euro pe 4 jucători. Era pachet, era și Bancu acolo. Ivan e fotbalist, joacă și atacant, joacă și al doilea vârf, joacă și în stânga”, a spus acesta, doar că răspunsul lui Ivan a venit imediat şi spune totul despre “halucinaţiile” lui Becali.

Ivan vrea doar la Craiova

“Habar nu am de ce a afirmat nea Gigi că mă transfer la FCSB. Dacă ar fi să mă întorc în România, doar la Craiova o fac. Dar nu am de gând să revin prea curând în Liga 1. Sunt la Rapid Viena, mă simt bine şi apreciat aici. O să rămân pentru că voi fi cumpărat. Nu ştiu de unde discuţia asta”, a spus internaţionalul de tineret. La toate a pus capac dorinţa de a transfera alt jucător de la Viitorul tocmai după ce “Regele” a avertizat că din acest sezon nu va mai vinde aşa de uşor. ”Singurul de acolo care mă interesează este Ionuţ Vînă. Dacă e greu de luat, nu îl mai iau. Câte tone are? Poate găsesc o macara să îl ridic. Nu am vorbit cu Hagi, nu cred că îl deranjează că vorbesc despre Vînă. Îi fac un bine. Îi fac imagine”, a afirmat Becali, conştient în sinea lui că nu totul se poate cumpăra, cel puţin nu la prima strigare.

Gnohere e al FCSB-ului până în 2021

Dacă achiziţiile nu merg atât de bine pe cât se aştepta, Gigi Becali încearcă să-şi blocheze măcar jucătorii decisivi. Iar în acest sens chiar a repurtat o victorie. Patronul i-a prelungit contractul golgheterului său francez, oferindu-i la pachet şi o mărire substanţială a venitului. ”Lui Gnohere i-am mărit salariul de la 15.000 la 20.000 de euro pe lună și i-am prelungit contractul pe încă un an, mai are 3. Prețul pentru el e 7 milioane de euro. Vom discuta în iarnă despre el”, a spus Becali.

Puştiul Gazului a devenit o ţintă pentru granzii din Liga 1
Puştiul Gazului a devenit o ţintă pentru granzii din Liga 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net