Gigi, nu te-ai fript cu brazilienii?

Ultima actualizare:

    Boldrin a venit ca  o mare vedetă, dar  nu a avut prestaţiile aşteptate de  patronul SteleiFOTO: Sportpictures.eu
Boldrin a venit ca o mare vedetă, dar nu a avut prestaţiile aşteptate de patronul SteleiFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali continuă să creadă în calităţile de fotbalişti ale celor doi brazilieni aflaţi în lotul lui Reghecampf. Ţara din care provin Boldrin şi De Amorim are însă o tradiţie nefastă la Steaua, începută acum 10 ani.

În timp ce steliştii transpiră sub comanda lui Reghe în Antalya, finanţatorul Stelei lucrează de zor de acasă la capitolul veniri şi plecări. O situaţie aparte o are Rick Boldrin, considerat „regizorul” echipei în prima parte a sezonului. Brazilianul adus de la Astra n-a strălucit decât rareori, iar Boldrin e văzut deja ca o „ţeapă” de proporţii. Chiar şi aşa, Gigi Becali vrea să-l mai ţină cel puţin până în vară, sperând într-o explozie a mijlocaşului de 27 de ani. „O să vedeţi ce echipă de cinci stele o să fac, cu Boldrin în echipă”, e ultima declaraţie a patronului. Asta după ce, cu o zi înainte, Becali a tatonat terenul unui schimb de jucători cu Astra (Boldrin să revină la Giurgiu, în schimbul lui Teixeira şi Morais).

simeon stalpnicul png

În 2007 l-a adus pe primul

Dacă Boldrin nu ştie încă unde va juca în primăvară, conaţionalul său William De Amorim e sigur de locul la Steaua. Deşi prestaţiile acestuia din urmă au fost la fel de modeste ca ale lui Boldrin, De Amorim beneficiază de faptul că nu are un concurent serios pe postul de mijlocaş lateral stânga.

Cel puţin deocamdată, cert e că Gigi Becali s-a fript destul de tare cu Boldrin şi De Amorim, la fel cum a mai făcut-o în trecut cu toţi ceilalţi brazilieni care s-au perindat pe la Steaua. Deschizător de drumuri a fost portarul Andrey, în 2007, urmat de micuţul Elton, Arthuro şi ceilalţi. Cu excepţia lui Leandro Tatu, toţi au fost simpli pasageri pe la Steaua, plecând de la echipă după mai puţin de un sezon în urma unor evoluţii dezamăgitoare.

Maicon a fost bun, dar a murit

simeon stalpnicul png

Ca valoare, Maicon a fost fără îndoială cel mai bine cotat fotbalist brazilian care a trecut pe la Steaua. El a jucat în Ghencea sub formă de împrumut, de la Volin Luţk, fiind transferat ulterior de Şahtior Doneţk, pregătită atunci de Mircea Lucescu. Din păcate, Maicon şi-a pierdut viaţa la numai 25 de ani, într-un accident rutier.

Continuă cearta cu CSA Steaua

Marea problemă din aceste zile pentru Gigi Becali o reprezintă posibila pierdere a locului din prima divizie în favoarea CSA Steaua. Patronul Stelei s-a dezlănţuit la TV la adresa rivalilor: „Să zicem că le dau locul din Liga 1. Dar ei nu ştiu legea sportivă. Ei nu pot juca nici în Liga a doua. Nu puteţi juca, domnule Lăcătuş, nici în Liga a doua. Trebuie să faceţi contracte profesioniste, nu ca la amatori. Băi, nebunilor, nu puteţi să luaţi voi Steaua! Pentru că nici în Liga a doua nu veţi putea juca. Jur că sunt într-o situaţie care mă amuză. A început să mă amuze, pentru că acestor oameni nu le-am făcut nici cel mai mic rău. Orice ar fi, prejudiciul nu există. Am schimbat deja sigla. Dacă e să schimb şi numele, îl schimb, asta e. Toţi preşedinţii care au condus Steaua după Revoluţie au furat banii din transferuri. Palmaresul e la mine. Mai lasă-i puţin, ei cred că o să plătesc eu. Nu o să plătesc nimic, iar ei vor muri de ciudă”, a spus Becali la Sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net