Gigi Neţoiu, naş de cununie pentru Cosmin Bărcăuan

Ultima actualizare:

    Gigi Neţoiu şi soţia lui,  emoţionaţi, alături de miriFoto: Facebook
Gigi Neţoiu şi soţia lui, emoţionaţi, alături de miriFoto: Facebook

La 38 de ani, Cosmin Bărcăuan a decis să facă din nou pasul cel mare şi să se însoare. Primul mariaj a fost unul eşuat, dar asta nu l-a împiedicat să încerce a doua oară. În weekendul care a trecut el s-a însurat cu grecoaica Vasilka, naşii de cununie fiindu-i Gigi Neţoiu, omul de care şi-a legat şi traseul fotbalistic în perioada Craiova şi Dinamo, şi Ecaterina, soţia acestuia.

Cosmin Bărcăuan a renunţat la cariera de fotbalist în urmă cu câţiva ani şi urmează în prezent cursurile Şcolii de Antrenori. Face ”naveta” Grecia-România, pentru că fostul internaţional s-a stabilit de mult timp lângă Salonic. Acolo şi-a cunoscut şi iubita, Vasilka, femeia care i-a devenit nevastă în weekend-ul care a trecut. Cosmin este la al doilea mariaj, primul terminându-se cu un divorţ în urmă cu mai bine de zece ani. După o relaţia lungă, Bărcăuan şi iubita lui, mamă a doi copii, au decis să facă şi pasul cel mare, aşa că au organizat o nuntă în stil grecesc în Halkidiki. Naşii de cununie ai cuplului au fost Ecaterina şi Gigi Neţoiu.


    Copiii soţiei lui Bărcăuan  au ajutat la  tăierea tortuluiFoto: Facebook
Copiii soţiei lui Bărcăuan au ajutat la tăierea tortuluiFoto: Facebook

Fostul acţionar de la Universitatea Craiova şi Dinamo a rămas în relaţii strânse cu Bărcăuan, pe care l-a adus şi la ”Ştiinţa”, dar şi la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Neţoiu, eliberat anul trecut din închisoare, după ispăşirea condamnarii primită în ”Dosarul Transferurilor”, a făcut nuntă în 2016. După ce a depăşit perioada grea în care a fost încarcerat, apoi a trecut peste problemele medicale pe care le-a avut – a suferit un infarct şi a stat mai mult timp spitalizat – cel poreclit „Comandatul”, 59 de ani, a avut parte şi de momente frumoase. Ecaterina, femeia de 27 de ani pe care o iubeşte, i-a dăruit un fiu, botezat Petru David. La nunta lor din septembrie 2016 a fost invazie de VIP-uri: Iordănescu, Cârţu, Cămătaru, Andone, fostul ministru de Interne Gabi Oprea, cel care l-a cununat pe Neţoiu la primul mariaj.Afaceristul a fost căsătorit 20 de ani cu Luchi, de care a divorţat în 2011, moment în care a cunoscut-o pe actuala soţie. Şi la cea de-a doua nuntă Neţoiu a avut naş cu ”nume greu”, Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României.

Firea şi Pandele, invitaţi de onoare


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nunta lui Cosmin Bărcăuan a fost un bun prilej pentru cuplul Gabi Firea- Florin Pandele să ”evadeze” câteva zile din ţară.Cei doi primari - primul al Municipiului Bucureşti, al doilea al oraşului Voluntari - au fost invitaţi la ceremonia de la Halikidi şi nu au ratat ocazia de a se relaxa puţin sub soarele Greciei. De altfel, pentru a putea fi prezent la eveniment, Pandele a renunţat şi la prezenţa la finala Cupei României, competiţie pe care echipa sa a şi câştigat-o la penalty-uri în faţa campioanei en-titre, Astra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net