Gigi, Budescu a avut dreptate: experimentul FCSB s-a dus în cap!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi ia în calcul orice variantă dacă nu ia titlulFoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi ia în calcul orice variantă dacă nu ia titlulFoto: Click!

Becali plăteşte pentru numeroasele improvizaţii şi încercări care s-au făcut la echipă chiar la insistenţa sa.

„Antrenorul” Becali e principalul vinovat pentru degringolada care a pus stăpânire pe jucătorii antrenaţi în mod normal de Nicolae Dică. Experimentele eşuate de la FCSB se întorc acum împotriva patronului.

Cel puţin un milion de euro a pierdut vicecampioana României din cauza faptului că meciul cu Lugano (1-2) a fost abordat în glumă. Sigur de victorie, Gigi Becali i-a impus lui Dică o formulă de echipă fără câteva piese grele care ar fi putut înclina balanţa în favoarea FCSB-ului. „Pe Gnohere, Man şi Pintilii îi menajăm pentru meciul de la Botoşani”, spunea Becali înainte de confruntarea cu elveţienii. Cu o formulă de echipă total bulversată, în care Florinel Coman a ajuns să joace vârf, FCSB a cedat şefia unei grupe pe care o conducea la un moment dat autoritar. Peste noapte, Becali a „sărăcit” cu un milion de euro (banii din bonusurile oferite de UEFA), iar parcursul european al echipei a devenit unul infernal.

În loc să fie cap de serie şi să spere la o dublă în 16-imile Ligii Europa cu Astana sau Östersund, roş-albaştrii se tem acum de marea majoritate a posibililor adversari din prima urnă. „Nu suntem o echipă mare, chiar şi când schimbi două-trei piese trebuie să câştigi cu Lugano. Dacă vin ăstia şi te bat, înseamnă că nu ai valoare", a declarat Becali, încercând practic să găsească scuze pentru felul în care a gândit strategia acestui meci.


    Constantin Budescu
Constantin Budescu

Nu este însă pentru prima dată când Becali şi Dică impun o rotaţie inutilă a jucătorilor. Primul semnal de alarmă a fost tras de Constantin Budescu după înfrângerea din campionat cu Astra, mijlocaşul acuzând atunci desele “experimente” din cadrul  echipei. Becali n-a înţeles mesajul şi l-a tras de urechi pe Budescu, dar iată că vorbele fotbalistului s-au adeverit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net