Gigi Becali s-a săturat şi de finul Rădoi

Ultima actualizare:

    Golul primit de  Steaua a declanşat  haosul la clubFOTO: Sportpictures.eu
Golul primit de Steaua a declanşat haosul la clubFOTO: Sportpictures.eu

Steaua nu câştigase nici un meci pe teren propriu în acest sezon, iar confruntarea cu ASA Târgu-Mureş părea cel mai bun moment, mai ales că erau şi ceva poliţe de plătit încă de anul trecut. A ieşit însă tot prost (scor 1-1) pentru roş-albaştri şi haosul e de acum o certitudine la club.

Gigi Becali, cel care a pozat sau chiar a fost răbdător până acum, şi-a pierdut echilibrul după un nou eşec şi nu s-a abţinut de le nici o critică. Dacă Tade şi Cojocaru sunt deja victime preferate ale patronului, total surprinzătoare a fost atitudinea faţă de antrenorul Mirel Rădoi, pe care l-a apărat şi susţinut necondiţionat. Becali n-a mai ţinut cont de relaţia de rudenie, de împrumuturile grase luate de la fostul fotbalist pe când acesta era la arabi şi nici de milionul de euro pe care Rădoi i l-a adus în plasă în momentul când naşul său a fost arestat. Latifundiarul s-a dezlănţuit şi a spus că tehnicianul e de vină pentru rezultatele echipei şi pentru că nu ştie să-şi motiveze jucătorii la pauză.

Puţin mai târziu, Becali a încercat să închidă porumbelul scăpat, dar nu-i mai crede nimeni dulcegăriile, nici măcar Rădoi. Acesta a declarat că se gândeşte să plece, şi nu neapărat după dubla cu Rosenborg. Ieri a fost convins cu greu să continue măcar până după turul play off-ului din Liga Europa, dar lucrurile sunt clare. Dacă Steaua nu începe să câştige, nimic nu-l va mai salva pe Rădoi, care va fi împins să demisioneze pentru ca Becali să cadă în picioare în faţa fanilor.

Gigi Becali, patronul Stelei
Gigi Becali, patronul Stelei

Mirel Rădoi, antrenor Steaua
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net