Gigi Becali i-a "turnat" pe Reghe şi Dan Petrescu!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a povestit cum era asaltat de telefoane şi mesaje pentru ca Dan Petrescu să preia echipa. "Bursucul" venea gratis la echipă, iar Reghecampf îl "săpa" pe Gâlcă.

“De două luni de zile, vă arăt mesaje de la antrenor, că rezolvăm, că facem din mers...Am fost bombardat de mesaje. De la Reghecampf si nevastă-sa, dar şi de la Mara şi Bilaşco pentru Dan Petrescu. Cu Reghecampf m-am întâlnit, dar nu vreau să vă zic ce mi-a zis, că-mi stric prietenia cu el", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Chiar dacă pierd campionatul, chiar dacă mă retrag din fotbal, eu nu distrug oameni şi nu hotăresc destinele oamenilor. Băiatul ăsta o să ia și titlul, și celelalte cupe. Eu nu-l dau afară la momentul ăsta. Cu Gâlcă voi lua campionatul, pentru că e un băiat bun, un om liniștit, nu cred că-l va pedepsi Dumnezeu", a mai spus acesta.

Apoi, a continuat: "Şi lui Reghe, și Anei le-am spus că nu-l dau afară pe Gâlcă, chiar dacă pierdem campionatul.E adevărat că într-un final m-a înnebunit Luţu şi i-am spus 'Ia, dă încoace..'. I-am dat telefon lui Dan Petrescu mai mult aşa, intrigat, şi i-am spus 'Băi, Dane, tu ce vrei? Şi dacă vii gratis, tu ştii că noi nu ne putem înţelege niciodată. În primul rând că nu iei foarte mulţi bani...şi noi n-o să ne înţelegem, pentru ce să ne certăm, mă, Dane?"

Patronul Stelei a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu dorea să o preia pe Steaua. "Venea pe gratis? Nu venea pe gratis. Ştiţi de ce venea? Venea pe gratis până în vară, câştiga campionatul, era obligat să fie antrenor, să negocieze cât mai dur şi să ceară câţi bani vrea. Că îmi ridica suporterii în cap, că de ce nu îl ţii pe Dan Petrescu? Asta era de fapt ideea", a declarat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net