Gigi Becali, ”fiert” pe De Amorim după greșeala din derby:” E mort!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a comentat în stilul caracteristic evoluția jucătorilor săi în meciul cu Dinamo.

Becali a fost supărat de înfrângerea din fața rivalei de-o viață și l-a criticat dur pe fotbalistul care a gafat în minutele de prelungire, William de Amorim.


    De Amorim
De Amorim

”Noi am jucat, ei au avut o altă tactică de joc, am luat două goluri pe care le-am făcut cadou. Ce caută el, De Amorim? Nu a băgat în viaţa lui o alunecare, mai ales că era acolo Momcilovici. Noi am băgat un jucător, care în loc să ne dea un plus, ne dă un minus. Nu are rost să mai comentăm”, a spus Becali.

Cu toate astea, Becali este sigur că tot echipa lui Laurențiu Reghecampf va câștiga titlul, cu toate că l-a considerat vinovat pentru felul în care a gândit jocul:”

Zic că e o greşeală al lui Reghe, fără să-l acuz. Dacă la 1-1 suntem campioni, ce am nevoie să mai atac, când ei nu mai puteau să alerge. Noi eram la mijlocul terenului cu mingea şi nu ne ataca nimeni. Păi Tamaş dacă avea mingea trebuia s-o dea în spate la Niţă. Stilul ofensiv o fi inoculat, dar trebuie să-ţi vezi interesul. Vreau arbitraj european, a lăsat jocul tare de la început, fotbalul se joacă la minge, nu se mai joacă agresiv, călcăm pe cap, pe gleznă.Sunt la fel de optimist, nu pot spune mai mult, dar da, tot noi vom fi campioni. Pot spune că FC Viitorul are două meciuri mai tari, mai grele, cu Craiova, care e în formă, şi CFR, noi avem două meciuri puţin mai uşoare, dar suntem mai valoroşi. La fotbal, Dumnezeu cam face dreptate. Cine are valoare câştigă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net