Gigi Becali e iar la mâna lui Hagi după Steaua - ASA 0-1

Ultima actualizare:

    Fazele spectaculoase  nu au lipsit din derbyFoto: David Muntean
Fazele spectaculoase nu au lipsit din derbyFoto: David Muntean

Prima glumă apărută după jocul de miercuri seara a fost că Steaua 1 n-a reuşit s–o bată pe Târgu Mureş, dar poate reuşeşte Steaua 2. Aluzia e clară, către ASA – Viitorul, de mâine.

Un succes în faţa adversarului direct îţi poate lua minţile, iar conducătorii mureşenilor fac tot posibilul ca asta să nu se întâmple.

Senegalezul Osman N’Doye
Senegalezul Osman N’Doye

Asta pentru că meciul următor se anunţă foarte greu, în faţa echipei lui Gheorghe Hagi, foarte apropiată de Steaua finului Becali şi capabilă de orice surpriză. Nu e nici un secret că „Regele” va dori să-şi ajute indirect echipa care l-a creat, dar ASA speră să nu greşească pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu.

În loc să se uite în curtea vecinului, steliştii ar face însă mai bine dacă s-ar concentra la propriul lor joc de duminică, când pe Arena Naţională îi aşteaptă Dinamo. Orice s-ar întâmpla mâine la Târgu Mureş, roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige „derby-ul de România” pentru a păstra şanse până la final. În ceea ce priveşte aceste ultime cinci etape, ambele echipe beneficiază şi de avantaje şi de dezavantaje.

Mureşenii vor întâlni echipe mai greu de bătut, dar în trei din cinci partide vor fi gazde, postură din care sunt invincibili în acest sezon.

Apoi, Tănase şi compania vor juca împotriva a trei echipe fără obiectiv şi împotriva a două din zona retrogradării. În ceea ce-i priveşte pe ultimii, trei meciuri din cinci vor fi jucate însă în deplasare.

N’Doye a avut ghete cu numele lui Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Senegalezul Osman N’Doye şi-a făcut numărul şi miercuri seară. Chiar dacă joacă la ASA, el nu şi-a ascuns niciodată prietenia şi admiraţia pentru Gigi Becali. Mai mult, în meciul de miercuri seară, el a jucat încălţat în ghete inscripţionate cu numele patronului Stelei pe partea exterioară.

După victoria cu 1-0, N’Doye a râs din nou de Steaua. „Meciul a fost jucat de mult. Întrebaţi-l pe preşedinte, i-am zis la şedinţă că meciul s-a jucat de mult. Şi cu un picior îi bat. Nu am făcut niciun antrenament până la meci, jur!”, a declarat senegalezul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net