Gigi Becali distruge Astra

Ultima actualizare:

    Teixeira se numără printre puţinele vedete rămase la Astra
Teixeira se numără printre puţinele vedete rămase la Astra

Teixeira, 36 de ani, are o înţelegere cu Astra valabilă până în vara lui 2017. Însă, neplătit de multe luni, portughezul şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract şi Becali vrea să profite.

„M-am uitat în Liga 1 ca să iau un «număr 10», nu prea am pe cine, dar o să-l transfer pe Teixeira de la Astra. Cei de acolo nu-i mai pot da salariu mare”, a anunţat finanţatorul trupei din Ghencea. Oricum, nu ar fi o noutate ca trupa campioană să piardă un fotbalist de valoare, primul care a “dezertat” de la giurgiuveni fiind Gabi Enache. După fundaş, au urmat brazilienii Boldrin şi De Amorim, iar din iarnă va sosi Alibec şi posibil Junior Morais, sud-americanul urmând să devină liber de contract la finalul acestui sezon. Acum, Teixeira se poate alătura “lotului” şi Steaua se va transforma în “Astra II”. Deşi tehnicianul Marius Şumudică s-a plâns că echipa i-a fost slăbită, banii plătiţi de Gigi Becali le-au asigurat “astralilor” bugetul pentru întreg sezonul. Teixeira e cotat la 300.000 € şi a fost dorit în mai multe rânduri de Gigi Becali, inclusiv pe vremea în care evolua la Rapid, dar nu s-a mai ajuns la o înţelegere cu George Copos, patronul de atunci al giuleştenilor.

Campionii, câştiguri de milioane de euro

Cei din Giurgiu au încasat până acum 3,5 milioane de euro din partea steliştilor. Enache a costat 500.000 de euro, De Amorim şi Boldrin au valorat un milion, iar pentru Alibec s-au plătit în jur de 2 milioane. Morais va veni fără ca “astralii” să aibă vreo pretenţie financiară, ceea ce s-ar putea produce şi-n cazul lui Teixeira dacă cei de la comisii îi vor aproba memoriul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net