Gigi Becali a anunţat noul antrenor al Stelei!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Patronul roş-albaştriilor Gigi Becali a comunicat numele tehnicianului care-l va înlocui pe Mirel Rădoi. Finul omului de afaceri va ocupa de acum o funcţie în cadrul clubului şi nu va mai avea legătură cu prima echipă.

"Ştiam că pleacă, l-am rugat să mai rămână măcar meciul ăsta. Luase hotărârea de ieri, nu conta meciul cu Astra. Motivele sunt că nu se inţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. A spus <<Dacă eu nu sunt bine inţeles şi filosofia mea nu este inţeleasă, e mai bine să plec>>. Am insistat să rămână, dar a spus că e mai bine pentru echipa să plece. Nu e nicio ceartă, nu a fost nicio ceartă. Ei au plecat să joace, au jucat mai motivaţi, cu gândul că dacă fac un rezultat bun îl conving să rămână. El mi-a spus <<Naşule, nu rămân orice s-ar întâmpla. Nu încerca să mă întorci că nu mai rămân>> A plecat şi a spus că este mai bine pentru echipă. El va rămâne la club într-o funcţie. Nu ştiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred că va ramane. Se va ocupa de anumite secţii", a spus Gigi Becali la România TV.

Finanţatorul Stelei a dezvăluit cine va sta pe banca echipei în continuare: "Vom câştiga campionatul şi ambele cupe, vom face tripla şi anul asta. Nu mă mai grăbesc, mai sunt patru etape până în iarnă şi în astea patru etape va rămâne Ţiţi Dumitriu, că nu are rost să ne mai grăbim. Nu m-am gândit la alte variante. Ştiam că rămâne până în iarnă, m-a surprins, m-am gândit că nu are rost să mă hazardez, pentru că sunt patru etape. După aia va veni pauza de iarnă şi până pe 10-15 ianuarie nu vom avea alt antrenor. Vom juca aceste patru etape cu Ţiţi Dumitriu. Nu îmi fac probleme, tot noi vom lua campionatul".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net