Gigi Becali: "Am avut ghinion"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Gigi Becali crede că echipa sa putea învinge pe Sporting, 0-0, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

"Mulţumit de joc, mulţumit de rezultat, dar nemulţumit de ghinion. Dacă aveam noroc, puteam învinge. Dar calificarea oricum trebuia să se joace aici. O echipă precum Sporting va marca aici, eu aşa cred.

Era important un gol în deplasare, mai ales că noi am avut acea ocazie a lui Enache. Mai mult nu se putea decât cu noroc, Sporting e o echipă foarte bună. Eu nu ştiam echipa asta, dar am văzut azi că sunt puternici", a spus Becali la Digi Sport.

"La Bucureşti, cu publicul, s-ar putea să îi putem învinge. Eu aşa cred, mai ales că intră Budescu. Vom avea mai multă calitate cu el. "Băieţii se concentrează foarte tare în Europa, arată că merită să fie la Steaua", a mai spus patronul.

"Atacantul ăla care a dat 37 de goluri sau 90 de goluri...azi nu prea l-am văzut. Să sperăm în calificare. Sunt mai buni decât noi, dar nu sunt de netrecut.

Golofca mi-a plăcut cum a jucat. O să aibă din ce în ce mai multă încredere. Doar că el nu prea face faza defensivă. Azi a fost puţin obosit că a jucat acum trei zile tot meciul. Acum are o săptămână să se refacă", a declarat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net