Gigi, banii nu aduc fericirea!

Ultima actualizare:

    Stelistul Hamroun n-a arătat nimic în  meciul cu Dinamo
Stelistul Hamroun n-a arătat nimic în meciul cu Dinamo

Patronul roş-albaştriilor, Gigi Becali, a cheltuit 3,2 milioane de euro în această vară pentru a forma o echipă care să defileze în Liga I, în timp ce dinamoviştii s-au mulţumit să aducă fotbalişti liberi de contract, unii trecuţi chiar de prima tinereţe. Totuşi, în duelul direct de sâmbătă seară nu a existat nici o diferenţă între cele două mari rivale.

În “Unicul Derby”, cei din Ghencea au avut o mai bună posesie şi mai multe ocazii, însă s-au văzut conduşi încă din minutul 11, prin reuşita lui Rotariu. Steliştii au egalat repede, golul fiind semnat de brazilianul De Amorim, iar scorul a rămas neschimbat până la ultimul fluier al arbitrului.


    Derby-ul Steaua – Dinamo s-a încheiat la  egalitate, 1-1, în condiţiile în care Becali  a investit masiv în transferuri, iar «câinii» nu  au dat nici un ban pentru jucătorii nou-sosiţi
Derby-ul Steaua – Dinamo s-a încheiat la egalitate, 1-1, în condiţiile în care Becali a investit masiv în transferuri, iar «câinii» nu au dat nici un ban pentru jucătorii nou-sosiţi

“Nu am avut nicio emoţie, s-a jucat la o singură poartă. O echipă care are un singur corner într-un meci…Asta spune totul. Ştiam că suntem mai valoroşi, dar nu mă aşteptam să accepte să fie umiliţi. Să nu joci fotbal e ruşinos”, a răbufnit Becali.

Apoi, a comentat: “Noi am jucat 4-6, ei 9-1, nouă fundaşi plus Gnohere. Oricum, mi-am dat seama că am făcut două transferuri mari: Boldrin şi De Amorim, primul luminează jocul, e un decar, un bun fotbalist".

Prin aceste declaraţii, Gigi Becali încearcă de fapt să justifice banii pe care i-a dat pentru a cumpăra jucători în vară. Cel mai scump a fost Florin Tănase, adus de la Viitorul pentru 1.8 milioane de euro, cu tot cu taxe, apoi au urmat sud-americanii Astrei, Boldrin şi De Amorim, “pachetul” costând un milion, iar Ovidiu Popescu, fost la Poli Timişoara, şi Vlad Achim (FC Voluntari) au însemnat încă 400.000 de euro scoşi din contul clubului. În total, s-au achitat 3.2 milioane de euro pentru unii care în derby au fost egali cu Brănescu, Romera sau Busuladzic, adică oamenii veniţi gratis în vară la Dinamo.“Nu ştiu dacă era corect să câştigăm noi, Steaua ne-a dominat fără să-şi creeze multe ocazii. Dacă ne transferăm jucătorii doriţi, vom avea altă faţă”, s-a limitat să spună antrenorul roş-albilor, Ioan Andone. 

“Mi-aş dori să vină atacantul pe care ni-l dorim, al treilea ca număr, dar atacanţii sunt foarte căutaţi în această perioadă şi e mai complicat”, a spus conducătorul “câinilor”, Ionuţ Negoiţă. Cert e că cei din “Ştefan cel Mare” vor continua pe aceeaşi linie: vor aduce fotbalişti liberi de contract sau sub formă de împrumut şi vor promova tinerii de la centrul lor de juniori, planul de până acum dând roade, în condiţiile în care echipa e în fruntea clasamentului şi a fost egala “milionarilor” în derby. 

Dinamoviştii, lăsaţi fără veste

Suporterii roş-albi au dorit să facă o coregrafie specială la derby, însă organizatorii nu i-au lăsat să intre până nu şi-au dat jos vestele albe ce urmau să facă parte din spectacol.  “Au vrut să intre cu anumite veste tăioase, contondente, periculoase. Mi se pare de prost gust, o greşeală, lipsă de fair play. Dacă nu ştii cum să iei o farsă ca atare denotă multă frustrare. Spectacolul şi suporterii pentru fotbal sunt ceea ce face diferenţa între un fotbal sec şi unul cu culoare”, i-a ironizat acţionarul dinamovist Negoiţă pe rivali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net