Gicu, mai Grozav ca niciodată

Ultima actualizare:

    Grozav a marcat, cu  capul, primul gol al  dinamoviştilor în meciul cu Ceahlăul
Grozav a marcat, cu capul, primul gol al dinamoviştilor în meciul cu Ceahlăul

Până la „dubla” care a adus victoria lui Dinamo împotriva nemţenilor (3-1), Gicu Grozav izbutise o singură dată să dea două goluri într-un meci. Se întâmpla la Petrolul, dar împotriva unui adversar mai slab, din Insulele Feroe.

La întoarcerea pe banca lui Dinamo, antrenorul Flavius Stoican trebuia să vină cu ceva nou faţă de scurtul mandat al lui Mihai Teja. Pariul lui Stoican a fost Gicu Grozav, vârful căruia Teja nu i-a dat prea multe şanse. Jucătorul revenit în Liga I la începutul acestui an a profitat din plin de ocazie, cu două goluri care au răpus rezistenţa Ceahlăului în „Ştefan cel Mare”. Considerat o mare speranţă a fotbalului românesc în urmă cu câţiva ani, Grozav a ieşit rar în evidenţă, clipele sale de glorie fiind golurile de trei puncte reuşite cu naţionala în Turcia (în octombrie 2012) şi cu Petrolul în Olanda, contra lui Vitesse Arnhem, într-un meci de Liga Europa. 

De altfel, singura partidă în care Grozav a punctat de două ori a fost tot în cupele europene (Petrolul - Vikingur 2-0), în faţa unor „pescari” fără pretenţii din Insulele Feroe. Astfel, „dubla” izbutită sâmbătă pentru Dinamo reprezintă vârful carierei lui Grozav din punct de vedere al eficienţei în faţa porţii. Dacă va continua pe acest drum, şeptarul dinamovist se poate întoarce printre „tricolori”. „În primul rând pentru asta am revenit în ţară, să prind din nou echipa naţională”, a admis Gicu Grozav.

Gicu, mai Grozav ca niciodată: «Ce să facem? Să plângem după Teja?»

Mihai Teja
Mihai Teja

La finalul partidei cu Ceahlăul, Gicu Grozav a comentat schimbarea de antrenor produsă la Dinamo. „A fost un şoc, oarecum, pentru că s-au spus lucruri frumoase despe proiectul lui Mihai Teja. Dacă a plecat, noi ce era să facem? Să stăm să plângem?”, a spus Grozav. „Nu vreau să dedic nimănui golurile. Criticile care mi s-au adus mă deranjează, dar nu vreau să le răspund acum acelor care mă critică”, a mai spus dinamovistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net