Gică Hagi visează la titlu

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii lui Hagi au  şase victorii în primele  12 etape care s-au scurs  din acest sezon
Fotbaliştii lui Hagi au şase victorii în primele 12 etape care s-au scurs din acest sezon

Liga I a fost câştigată în ultimii ani de echipe cărora nu li se dădea nici o şansă, ca Oţelul sau Unirea Urziceni. Chiar şi cu aceste surprize drept exemple, nimeni n-ar fi crezut şi în Viitorul lui Hagi, dar de ce nu? Campionatul diluat şi criza granzilor par terenul propice pentru încă o bombă atomică în fotbalul nostru.

Sâmbătă seara (26 septembrie), Viitorul a mai luat trei puncte grele în faţa Petrolului, o echipă disperată, care nu reuşeşte să părăsească ultimul loc al clasamentului. Golul victoriei a fost capodopera lui Răzvan Marin, fiul fostului stelist, Petre Marin, care a înscris direct din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri distanţă. În aceste condiţii, după 12 etape, băieţii „Regelui” au avut tot dreptul să-şi facă poză cu clasamentul. Viitorul are 23 puncte şi doar Astra îi mai putea detrona duminică seară (27 septembrie), la finalul meciului cu Botoşani, jucat după închiderea ediţiei. Hagi a văzut multe la viaţa lui, dar parcă nici lui nu-i vine să creadă poziţia în care se află. Refuză să-şi stabilească obiective măreţe, parcă pentru a nu-şi goni norocul şi pentru a nu-i speria pe puştii săi. Cu toţii îl ştim însă pe „Rege” şi putem face pariu că adoarme noaptea în gând cu întrebarea: ce ar fi dacă?

Viitorul a învins şi Petrolul Ploieşti, scor  1-0, iar gluma se îngroaşă tot mai mult în ceea ce priveşte planurile trupei «Regelui»
Viitorul a învins şi Petrolul Ploieşti, scor 1-0, iar gluma se îngroaşă tot mai mult în ceea ce priveşte planurile trupei «Regelui»

„Sunt foarte fericit. E momentul nostru şi sper să-l prelungim cât putem. Pe lângă faptul că obţinem puncte, jucăm şi un fotbal frumos, ofensiv şi plăcut ochiului. Avem un start de sezon extraordinar, dar îl merităm după ce am arătat până acum. A mai trecut o săptămână, e bine, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Până în mai 2015 mai e atât de mult şi nu ne putem gândi aşa de departe”, a afirmat Hagi la final, fără glas după ce a ţipat 90 de minute la elevii săi. „Regele” n-ar fi avut însă ocazia să vorbească astfel dacă n-ar fi fost Răzvan Marin, omul cu euro-golul de trei puncte care îşi merită clipa lui de glorie. Mijlocaşul intrat pe teren în minutul 12, doar pentru că s-a accidentat Tănase, e la al doilea gol marcat în acest sezon, după cel din egalul cu Dinamo, şi îşi spune secretul execuţiei din meciul cu Petrolul. „Rămân foarte mult după antrenamente să bat lovituri libere. Recunosc că mă inspir de la Andrea Pirlo, dar îmi plac Xavi, Iniesta şi Gerrard”, a spus acesta, completat de antrenorul său. „Ne tot ameninţa că o să dea gol şi a dat în sfârşit. E unul dintre copiii buni, un mijlocaş foarte bun, sper să aibă o carieră mare. Acum el trebuie să meargă la Minsk să joace şi în Liga Campionilor la tineret”, a declarat Hagi.

Are 15 oferte pentru puştii săi minune


    Cristian Bivolaru
Cristian Bivolaru

Forma excelentă din primele 12 etape ale Ligii I n-avea cum să treacă neobservată. Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a dezvăluit că trupa lui Hagi are foarte multe oferte pentru jucătorii săi. Nu că până acum ar fi ieşit în pierdere, Hagi vânzând deja de 10 milioane de euro. „Există un interes cert al mai multor cluburi din străinătate pentru cel puţin 12-15 juniori ai noştri. De la Măţan, junior născut în ‘99, şi până la Răzvan Marin, născut în ‘96. Deci avem o plajă mare de jucători şi interesul este pe măsură”, a afirmat Bivolaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net