Gică Hagi: "Să ne lase să jucăm!"

Ultima actualizare:

    Viitorul a gafat în  apărare și asta  a costat-o un punct  cu Pandurii FOTO: Sportpictures.eu
Viitorul a gafat în apărare și asta a costat-o un punct cu Pandurii FOTO: Sportpictures.eu

După înfrângerea de vineri seară de la Severin, scor 0-1, în fața celor de la Pandurii, Gică Hagi a declanşat un atac fără precedent la adresa arbitrilor, considerând că aceştia o dezavantajează în mod voit pe Viitorul.

Pandurii - Viitorul a fost un meci între două echipe cu şanse considerabile să prindă play-off-ul campionatului. Victoria gorjenilor antrenaţi de Edi Iordănescu a venit însă cu ajutorul jucătorilor lui Hagi, care s-au poziţionat greşit la un corner, iar Achim şi-a trimis mingea în proprie poartă. La final, în loc să analizeze greşelile elevilor săi, Gică Hagi a lansat acuze dure spre brigada condusă de George Rădulescu. „Noi nu avem voie să jucăm în jumătatea adversă. Sau, dacă ajungem acolo, se dă fault. Rugămintea mea este să ne lase să jucăm. Arbitrii, dacă mă respectă aşa cum spun ei, să fie echidistanţi. Ce le dă lor să ne dea şi nouă. Noi nu am primit nici un fault în ultimii 40 de metri, iar în partea cealaltă se fluiera orice”, a spus tehnicianul Viitorului.

Chiar dacă echipa sa a terminat prima jumătate a sezonului regulat neaşteptat de bine, cu doar două înfrângeri din 13 etape, Gică Hagi refuză în continuare să se gândească la câştigarea campionatului. „Să vă intre bine în cap. Noi nu suntem pregătiţi pentru titlu. Dacă echipa asta va fi în Liga I şi la anul va fi bine, iar dacă va fi în primele şase ar fi ceva extraordinar”, a subliniat fostul mare internaţional.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net