Gică Hagi a refuzat 4 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Gică Hagi vrea să continue  ca antrenor la Viitorul  până la finalul sezonului
Gică Hagi vrea să continue ca antrenor la Viitorul până la finalul sezonului

Sezonul extraordinar pe care îl are la comanda propriului său club l-a transformat pe antrenorul Gheorghe Hagi într-o adevărată ţintă în estul Europei. Ultima ofertă primită este de-a dreptul fabuloasă, doar că „Regele” a declinat-o.

Rubin Kazan este un club de mare tradiţie în Rusia şi cu un potenţial financiar uriaş. Sezonul trecut a încheiat pe locul cinci, dar a prins grupele Ligii Europa din cauza descalificării celor de la Dinamo Moscova. Sub comanda lui Rinat Bilyaletdinov şi a lui Valery Chaly, cel care a asigurat interimatul după demiterea primului, n-a rupt însă gura târgului.

A părăsit cupele europene încheind grupa sub Liverpool şi Sion, iar în campionat e pe locul nouă, mai aproape de retrogradare, decât de locurile fruntaşe. Astfel, şefii clubului din Tatarstan s-au gândit că Gheorghe Hagi le poate revitaliza echipa şi i-au făcut zilele trecute o ofertă de nerefuzat: 4 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanţă.

Acesta şi-a analizat însă opţiunile şi a hotărât contrariul. „A fost o ofertă foarte bună, dar nu plec de lângă echipă şi le-am comunicat asta jucătorilor. Am început împreună şi rămânem aşa, deocamdată. Jucătorilor le dau drumul, mie nu! Vom vedea în vară”, a spus Hagi, care speră să nu regrete această decizie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net