Gică Hagi pleacă din "pole-position" în play-off

Ultima actualizare:

    Viitorul s-a distrat  cu ACS Timişoara  şi şi-a consolidat  primul loc în clasament
Viitorul s-a distrat cu ACS Timişoara şi şi-a consolidat primul loc în clasament

Indiferent de rezultatele ultimei runde, Viitorul e sigură de faptul că va pleca în play-off din onoranta postură de lider. Câştigarea sezonului regulat al Ligii I e un titlu în miniatură cucerit de formaţia antrenată şi patronată de Gică Hagi.

De săptămâna viitoare, punctele se vor înjumătăţi, dar Viitorul va beneficia de „pole-position”, dacă ar fi să facem o comparaţie cu cursele din Formula 1. Pe nesimţite, profitând şi de slăbiciunea rivalelor, „Regele” şi ai săi s-au transformat dintr-o echipă mică într-o candidată serioasă la titlu. În mod normal, stabilirea noii campioane ar trebui să fie o afacere în doi, între Viitorul şi Steaua.

„Toţi îşi doresc să fie pe primul loc, dar mai au de aşteptat pentru că noi suntem lideri. Să aştepte! Nu mă interesează Steaua, suntem la mâna noastră”, a punctat Hagi, care simte din ce în ce mai intens aroma titlului.

Fostul mare internaţional a comentat şi războiul declaraţiilor izbucnit între jucătorul său, Romario Benzar, şi Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. „Benzar a zis bine, chiar dacă Duckadam s-a supărat. Toţi trebuie să vadă că în faţa lor e un alt club. Benzar a zis doar adevărul, nu că şi-a luat lumea în cap”, a declarat Hagi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net