Gică Hagi, antrenor după trei ani şi jumătate de pauză

Ultima actualizare:

    Viitorul a obţinut, contra Ceahlăului, prima victorie în actuala ediţie a Ligii 1Foto: Cosmin Iftode
Viitorul a obţinut, contra Ceahlăului, prima victorie în actuala ediţie a Ligii 1Foto: Cosmin Iftode

Gică Hagi a dat indicaţii din tribună, dar de vineri, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, va sta pe banca echipei sale, Viitorul. Luni, se va autoprezenta în această funcţie în cadrul unei conferinţe de presă.

Patronul Viitorului a luat decizia de a se implica oficial în viaţa formaţiei pregătite, în acte, de Bogdan Vintilă. Oricum, „Regele” lua toate deciziile tehnico-tactice importante, dar o făcea din tribune. Sâmbăta trecută, în meciul cu Ceahlăul, 2-0, a fost pentru ultima dată când a stat pe un loc de „spectator”, urmând ca vineri în disputa cu Gaz Metan să „debuteze” pe bancă. Interesant e că indicaţiile sale au dat roade şi după şase etape fără nicio victorie, acum Viitorul a obţinut primul succes şi are 6 puncte.

Va fi a şasea echipă pe care o va conduce de pe bancă

Pentru machidon ar fi o revenire după trei ani şi jumătate „în iarbă”, ultima experienţă de acest gen fiind la Galatasaray, unde a stat în perioada octombrie 2010 – martie 2011, iar în cariera sa a mai pregătit echipa naţională, Poli Timişoara, Bursaspor şi Steaua. „Aşa am crezut... că e nevoie de mine, să preiau toată presiunea existentă şi băieţii să joace fotbal, pentru că ştiu să o facă. Rolul meu e să-i încurajez, să-i «împing» în faţă. Le-am dat încredere şi am reuşit acum o victorie importantă, ne-am sacrificat şi totul a ieşit aşa cum ne doream”, a spus Hagi, care luni la prânz va fi prezentat, tot de el, într-o conferinţă de presă.

Schimbă antrenorul?

Interimatul lui Bogdan Vintilă se va termina în curând, Hagi anunţând că va numi un nou antrenor. Pe lista pretendenţilor se numără şi Mihai Teja, liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Cluj şi, ca şi “Regele”, e machidon. “Voi lua o decizie în scurt timp”, a anunţat Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net