Ghidul care a ajutat peste 10.000 de pariori poate fi acum descărcat gratuit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste 10.000 de pariori au beneficiat de cunoștințele și sfaturile împărtășite de Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com și totodată autor al celui mai apreciat și citit ghid pentru pariuri online dedicat pasionaților de pariuri sportive de la noi din țară.

Ghidul a fost realizat în mod special pentru că specialistul nu mai putea face față solicitărilor primite din partea celor peste 56.000 de fani pe care îi are pe pagina sa de Facebook. „GHID 2017 PARIURI ONLINE” a luat naștere pentru a difuza informațiile esențiale, pe care orice parior care vrea să realizeze profit pe termen lung la pariuri trebuie să le cunoască.

Citește ghidul (este gratuit) și începe drumul spre succes cu dreptul!

simeon stalpnicul png

Descarcă Ghid 2017 Pariuri Online

Dacă vei descărca ghidul, pe ultima pagina vei avea parte de o surpriză: vei primi acces către alte două ghiduri care tratează subiectul pariurilor și mai în profunzime: „CUM ANALIZĂM UN MECI ÎN MOD CORECT PENTRU A CÂȘTIGA LA PARIURI?” și „CELE MAI BUNE STRATEGII DE PARIURI”.

Pe lângă un tutorial de la A la Z care conține toți pașii care trebuie parcurși de un începător pentru a plasa primul pariu online, ghidul conține și informații esențiale din legislația jocurilor de noroc online din România, rezolvări pentru problemele comune și sfaturi de aur, care te vor ajuta să-ți depășești condiția încă de la început!

simeon stalpnicul png

Cădar Marius este unul dintre primii pariori de pe online din România. În ultimul deceniu, specialistul și-a deschis conturi la peste 100 de case de pariuri. În prezent, după reglementarea pieței românești de pariuri online, deși are conturi deschise la toate agențiile de pariuri online licențiate în România, joacă numai la cele 5 pe care le și recomandă urmăritorilor săi:

  • Betano – oferă zilnic cote la care oprește 0% comision, alături de alte oferte semi-permanente și o aplicație de pe care se poate paria prin comandă vocală!
  • Sportingbet – utilizatorii activi pot revendica zilnic diverse oferte și pot juca gratuit concursul „Predictorul Fotbalului”, care pune la bătaie câștiguri de până la 65.000 RON!
  • Netbet – se găsesc diverse piețe rapide interesante și numeroase evenimente în secțiunea de pariuri live, iar Dan Petrescu oferă ponturi pentru Liga 1 pentru pasionați!
  • Unibet – dispune de patru platforme de joc, și anume: poker, casino, bingo și pariuri sportive, difuzează numeroase transmisiuni live video și are tipuri de pariuri cu totul și cu totul aparte!
  • Betfair – are cea mai activă și populară platformă de Betting Exchange din lume, dar și o secțiunea interesantă de pariuri tradiționale, unde se găsesc câteva funcții deosebite!

Cădar Marius îi sfătuiește pe pariori să se înregistreze cele 5 agenții de pariuri online recomandate, pentru ca să poată lua tot ce e bun de la fiecare și implicit pentru a avea șanse mai mari de câștig!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net