Gheorghe Mulţescu "maratonistul": antrenor la al 23-lea club

Ultima actualizare:

    Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului
Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului

Gigi Mulţescu antrenează de 25 de ani, însă nu e statornic. A pregătit multe formaţii, majoritatea mandatelor fiind scurte şi repetate, iar acum, la 63 de ani, a ajuns să semneze cu al 23-lea său club.

Voluntari nu are nicio victorie în Liga I şi ca salvator a fost adus Mulţescu, cel poreclit „SMURD”, fiindcă e un specialist în a scăpa o echipă de la retrogradare. La ilfoveni are acelaşi obiectiv, iar înţelegerea scadentă în vară se poate prelungi pentru încă două sezoane, în funcţie de rezultate. În staff ca antrenor cu portarii va fi fiul său, Cătălin, iar ca preparator fizic Yuksel Yesilova, cei doi fiind nelipsiţi de prin periplul tehnicianului. Noua conducere şi-a intrat în rol de miercuri şi-n iarnă se aşteaptă o întărire masivă a lotului. 

“Vreau să fac echipa să funcţioneze şi cred că se poate atinge ţelul, de a ne salva. E o nouă provocare pentru mine, dar am avut atâtea încât nu e o problemă”, a explicat Gigi Mulţescu, cel care a schimbat de 33 de ori banca unei formaţii, Voluntari fiind a 23 din cariera sa pentru că la unele cluburi a fost şi-n câte trei perioade diferite.

Traseul antrenorului

Din 1990 şi până astrăzi el a condus 23 de cluburi. Iată lista: Dinamo – Dacia Unirea Brăila – Samsunspor – Kayseri – Adanaspor – Ankaragucu – Sportul – Astra – Gaziantepspor – Poli Timişoara – Samsunspor – Petrolul - Poli Timişoara – Jiul – Braşov – Sportul – Vaslui – Kahramanmaraşspor – Sportul – U Cluj – Dinamo – Progresul – Ceahlăul - Al Taawon – Sportul – Delta Tulcea – Petrolul – Astra – Gaz Metan – Dinamo – Petrolul – Ettifaq – Voluntari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net