Gheorghe Hagi anunţă oficial revenirea în iarbă: "Am terminat treaba la Academie, vreau să fac performanţă şi la echipa mare"

Ultima actualizare:

    Gică HagiFoto: Mediafax
Gică HagiFoto: Mediafax

Gheorghe Hagi a înfiinţat Viitorul pentru a avea o piaţă permanentă de desfacere pentru puştii creaţi la Academia sa de la Constanţa. Forţat şi de ultimele rezultate, dar şi pentru că proiectul său de la copii şi juniori e finalizat şi pus pe roate, "Regele" îşi va antrena propria echipă.

"Echipa de seniori are în spate cea mai bună academie. Nu o zic eu, o zic cifrele. De-acum încolo am venit la echipa mare, unde vreau să creez un proiect de succes în următorii cinci ani, tot aşa pe spiritul meu, pe mentalitatea mea. Vreau să fac şi aici performanţă, aşa cum am făcut la academie.

Mie nu-mi plac proiectele de azi pe mâine, aşa ca şi la Viitorul o să fie ceva pe termen lung. N-o să fie uşor, o să fie greu, pentru că trebuie să munceşti mult, să faci un buget. Cred că era momentul să vin la echipă şi sper să facem performanţă. La meciurile de acasă cred că o să stau în continuare în tribună, pentru că văd meciul mai bine aşa, dar în deplasare voi sta pe bancă", a declarat Gheorghe Hagi în cadrul unei conferinţe de presă la care a adus un video proiector pe care a explicat proiectul său de la Academie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net