Germania - Argentina 2-4. Şi panzerele pot fi călcate în picioare!

Ultima actualizare:

    Di Maria s-a distrat cu apărarea nemţilorFoto: AP
Di Maria s-a distrat cu apărarea nemţilorFoto: AP

Amicalul Germania – Argentina (2-4), reeditarea finalei Cupei Mondiale, n-a fost decât un galop de sănătate al sud-americanilor, care au răzbunat astfel durerosul eşec suferit pe „Maracana” braziliană.

Cu patru goluri încasate în faţa propriilor suporteri în decurs de numai 30 de minute, campionii mondiali şi-au dat cu firma-n cap. La competiţia din Brazilia, Germania a scris istorie în semifinale, masacrând (7-1) naţionala-gazdă cu cinci „boabe” înscrise în prima repriză într-un interval de 18 minute. Ei bine, roata s-a întors pentru nemţi într-un amical de lux disputat chiar cu Argentina, echipa pe care au învins-o în ultimul act al Mondialului.

Dacă atunci a fost 1-0 după prelungiri pentru Germania, acum s-au impus argentinienii cu 4-2. Scorul este un pic mincinos, ţinând cont că, la un moment dat (minutul 50), tabela de marcaj de la Düsseldorf arăta un neverosimil 0-4.

Umiliţi de Di Maria, absentul din finalăCulmea, pe teren nu s-a aflat Leo Messi (accidentat), dar în schimb a strălucit Angel Di Maria, marea absenţă a „pumelor” în finala Mondialului. Proaspătul mijlocaş al lui Manchester United a luat meciul pe cont propriu, punându-şi semnătura doar pe golul patru, dar contribuind cu pase decisive la celelalalte trei.

Din fericire pentru ei, nemţii (lipsiţi de câteva piese grele, gen Lahm, Schweinsteiger, Klose şi Özil) s-au trezit la timp şi au refăcut diferenţa într-o limită acceptabilă, însă senzaţia de umilinţă nu poate fi ştearsă. „N-a fost nici o revanşă. Nu putem aduce finala înapoi”, a spus selecţionerul Germaniei, Joachim Löw, încercând să minimalizeze efectele acestui eşec categoric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net