George Ţucudean, gol pentru fiul său

Ultima actualizare:

    Ţucudean e „topit” după fiul său
Ţucudean e „topit” după fiul său

George Ţucudean a început cum nu se poate mai bine aventura sa la Steaua, rivala de moarte a echipei care l-a propulsat în fotbalul european, Dinamo. Atacantul de 24 de ani a înscris la primul meci oficial, în Ghencea, iar golul l-a dedicat fiului său, George Maximilian.

”Steaua este un pas înainte pentru mine. Vreau să demonstrez că merit să joc la Steaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sunt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune”, spunea Ţucudean în prima sa declaraţie ca jucător al echipei campioane.

După un stagiu de pregătire bun făcut în Antalya, fotbalistul a început perfect: un gol marcat pentru Steaua în chiar primul său meci oficial în tricoul echipei din Ghencea. Fotbaliştii lui Gâlcă s-au impus cu 3-0 în faţa Astrei în manşa tur a semifinalei Cupei Ligii, iar calificarea în ultimul act a devenit acum o formalitate. 

Atacantul de 24 de ani a marcat al doilea gol al steliştilor, iar imediat după meci a povestit că reuşita i-o dedică fiului său, George Maximilian.

Iubita lui, Ana Maria, a născut în luna noiembrie un băiat la o clinică din Londra, locul unde ea şi Ţucudean locuiau în acel moment, fotbalistul fiind sub contract cu Charlton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net