George Stanca - Samba şi caramba: Complotul teuton

Ultima actualizare:

    George Stanca, editorialist Click!
George Stanca, editorialist Click!

Ce drăguți sunt nemții cu ”ai lor”…Măi, măi! Și ce drăguți sunt nemții cu portughezi!. Adică , după ce i-au bătut pe lusitani măr - că la 4-0 nu poți spune ”păr”, că ăla e moale – ai naibii, nu! și nu ! pe ei pe neamul lor!

Și s-au ținut nemții de ei  până i-au scos din competiție. Fiindcă, echipa lui Ronaldo – care s-a  zbătut ca un coif (teuton)  într-o căldare și, uite rezulatatul! - atârna tare de  nemți, de ce făceau ei cu SUA. Și, mai ales de câte goluri administrau americanilor. Dar ce să vezi  doamnelor - că domnilor  voi  mai știți -  americanii erau era antrenați, și mai vor  mai fi,  de un alt neamț. Jurgen Klinsmann. Acuma, judecând omenește, cum să-și scoată ochii  neamț la  neamț ? Löw la Klinsmann?Klinsmann la Löw. Nimeni  nu poate spune însă, în termenul consacrat de ”blat”, că a fost blat. Doar cu 1-0 au reușit nemții să-i bată pe americani.Atî au putut. Exact ca să se anuleze victoria  lusitanilor din meciul paralel cu Ghana,  2-1. Și, în  optimi, să plece   americanii braț la braț cu nemții. Fă-le ceva  mai mult decât să-i latri…Că e  lae sau bălae, cert e că  unii degustători de fotbal bun au rămas fără Ronaldo. Doar cu Messi  și ai lui. Și, Ibrahimovici în tribune…Și Ribery acasă  lovit.Noncombat? NU! NoncomBlat? Poate…Eh, vai , dragă , cum să se  preteze nemții la  așa ceva!?

Îmi aduc aminte  o vorbă, o  glumă din copilărie când  ne  jucam noi de-a războiul, și eu eram Stalin…: Ai dracu nemți mai sunt germanii…Nici ”oți” precum românii, dar europeni sadea. Să ne trăiască. Și, cine  nu are nemți, să-i cumpere…

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net