Gâlcă şi Iordănescu "fug" după primul trofeu

Ultima actualizare:

    Tănase ar putea lipsi din echipa Stelei la finala Cupei  Ligii, urmând să fie menajat
Tănase ar putea lipsi din echipa Stelei la finala Cupei Ligii, urmând să fie menajat

Pe lângă satisfacerea orgoliilor, tehnicienii pot umple şi vistieria echipelor pe care le reprezintă. Câştigătoarea Cupei Ligii va obţine 275.000 de euro, în timp ce rivala se va mulţumi cu 100.000 de euro mai puţin.

 Stelistul Costel Gâlcă are 43 de ani, dar până acum nu a reuşit să câştige nici un trofeu. La fel, Edi Iordănescu (36 de ani), fiul selecţionerului, se poate lăuda doar cu trei participări în cupele europene pe vremea când era „secund” la Steaua sau Vaslui. Pentru el, un succes în faţa lui Gâlcă ar avea un plus fiindcă ar triumfa în faţa Stelei, echipa sa de suflet, şi ar aduce prima cupă în vitrina celor de la Pandurii.

Apoi, antrenorul din Ghencea mai are două şanse pentru realizarea primului său trofeu chiar în acest sezon, roş-albaştrii luptând şi pentru titlu în Liga I, dar şi pentru Cupa României. În plus, învingătorii vor primi în total 275.000 de euro, faţă de rivali, ce se vor mulţumi cu 175.000 de euro.

Pandurii îşi lansează noul imn

Altfel, de ieri se găsesc bilete online pentru disputa dintre Steaua şi Pandurii, dar şi la casele de la Arena Naţională, programul de funcţionare fiind azi, de la ora 14.00 la 21.00, iar mâine, de la ora 12.00 până la startul meciului. Un “pachet” pentru familie costă între 40 şi 60 de lei, iar un tichet este între 10 şi 100 de lei.

Cu ocazia finalei, în difuzoare se va auzi în premieră cântecul “Suntem Panduri!”, compus de doi artişti gorjeni şi interpretat de Tavi Colen, cel care se va afla în tribunele Arenei Naţionale ca fan al elevilor lui Iordănescu. De altfel, cei prezenţi se vor bucura şi de un spectacol cu lasere şi artificii.

16 sport galca  rps2463 jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net