Gabi Tamaş: "Parcă sunt de o viaţă la Steaua!"

Ultima actualizare:

    Gabi TamaşFoto Click!
Gabi TamaşFoto Click!

Gabi Tamaş, 31 de ani, s-a transformat din idolul roş-albiilor, în trădător. Acum se reface după o accidentare gravă, ar putea rata startul campionatului, dar visează la trofee.

Apărătorul a ajuns la Steaua ca liber de contract după ce s-a despărţit de englezii de la Watford. În septembrie a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi de atunci e în recuperare, însă cei din Ghencea l-au dorit şi în aceste condiţii. Aflat în cantonament alături de noua sa echipă, el le-a răspuns contestatarilor, mai ales că s-a transformat în duşmanul numărul unu al dinamoviştilor. „Decizia de a veni la Steaua mi-a aparţinut în totalitate. Sunt unii care nu mai erau băgaţi în seamă şi au vrut să revină în atenţie legâdu-se de subiectul Tamaş. Le recomand să-şi vadă de treaba lor”, a spus el. Apoi, a continuat: „Am venit la un club care m-a dorit foarte mult şi aş putea datorită acestei echipe să mă transfer din nou în străinătate. Sper să câştig campionatul şi să ne calificăm în Liga Campionilor”.

Fundaşul se află în cantonamentul din Spania, însă se antrenează sub îndrumarea unui preparator fizic, scopul fiind de a reveni pe teren într-o lună, însă există varianta de a nu putea evolua în debutul returului, contra Rapidului, la data de 21 februarie. „M-am adaptat foarte bine şi parcă aş juca de o viaţă la această echipă. Am găsit aici un preparator cu care am lucrat exact ca la clinica de la Roma, acolo unde m-am refăcut după operaţie. Marţi am ieşit prima dată pe teren, am alergat şi am făcut câteva exerciţii. Mă simt bine, nu ne grăbim, fiindcă mai avem o lună până când începe campionatul”, a explicat Tamaş.

Vor întâlni Petrolul în Cupă

tamas 0 jpeg

Elevii lui Gâlcă vor evolua în semifinalele Cupei României contra celor de la Petrolul. Se va juca în sistem tur-retur, Steaua urmând a găzdui prima manşă. Celelalte rivale din „careul de aşi” sunt CFR şi „U” Cluj, iar partidele urmează a se disputa în perioada 3-5 martie, respectiv 31 martie-2 aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net