Fumătorii îl îmbogăţesc pe Becali

Ultima actualizare:

    Ratangiul Alibec se află într-o galerie selectă a "marilor" atacanţi ai Europei care n-au marcat încă pentru echipele lor în competiţia internă. FCSB-istul stă alături de Benzema, Torres, Negredo, Payet şi BentekeFOTO: Sportpictures.eu
Ratangiul Alibec se află într-o galerie selectă a "marilor" atacanţi ai Europei care n-au marcat încă pentru echipele lor în competiţia internă. FCSB-istul stă alături de Benzema, Torres, Negredo, Payet şi BentekeFOTO: Sportpictures.eu

Roş-albaştrii au defilat la primul meci din grupele Ligii Europa, scor 3-0 în faţa unor cehi veniţi parcă de pe altă planetă! Cei mai buni jucători ai românilor au fost Alibec, Budescu, Coman şi Benzar, care au fost lăudaţi public de către patron. Cu toţii au însă un mare viciu, nociv pentru ei, dar deocamdată inofensiv şi chiar productiv pentru echipă: fumatul!

Gigi Becali a exultat la finalul meciului cu Viktoria Plzen şi i-a ridicat în slăvi pe jucătorii lui Nicolae Dică, cei care i-au băgat dintr-un foc în conturi 600.000 de euro. A spus că toată echipa a fost la înălţime, dar că patru oameni i-au plăcut lui mai mult decât restul. La aceste complimente a adăugat însă şi un mare regret, faptul că respectivii îşi otrăvesc plămânii cu bună ştiinţă şi că asta îi va împiedica pe viitor să fie cu adevărat mari! „Ce înseamnă când ai jucători valoroşi, Budescu şi Alibec, dar sunt încântat de alţi doi mari jucători, Nedelcu şi Benzar. 

simeon stalpnicul png

Benzar este unul dintre cei mai mari fundaşi dreapta din Europa. I-am spus când am fost în cantonamentul echipei: «Te rog frumos să nu mai pui gura pe ţigară!». Nu fumează în cantonament, dar am auzit că mai trage câte una în timpul liber. I-am spus că, în opinia mea, poate să fie unul dintre cei mai mari fundaşi dreapta de pe continent, dar trebuie să renunţe la ţigară”, a declarat Becali la finalul jocului din Liga Europa. Acest sfat părintesc vine după unul similar dat unui alt jucător tânăr transferat recent de la Viitorul, Florinel Coman. „Trebuie să ai talent, să munceşti şi să te sacrifici, nu se poate altfel! Mai puţin femeile, e normal, că eşti bărbat, poţi să ai o prietenă, dacă ai mai multe uită de tot. Bă, eu pot să pierd 2 milioane, am mai pierdut, dar tu pierzi viaţa ta! Trebuie să uiţi de ţigară”, i-a transmis Becali tânărului atacant chiar la prezentarea oficială. 

La toate se adaugă deja viciile certe ale marcatorilor cu Plzen! Denis Alibec „mănâncă” ţigările de la juniori şi nimeni nu l-a putut dezvăţa de acest nărav. A făcut asta chiar şi la pauza meciului cu Franţa, de la Euro 2016. Şi Budescu e în acest club select, doar că el trage mai discret şi zboară, deocamdată, sub radarul lui Gigi Becali. Viciile nu sunt bune, dar până la urmă e viaţa fiecăruia la mijloc, iar dacă pe teren mănâncă jar, nu mai contează pentru nimeni că la final aprind cu el şi o amărâtă de ţigară!

Cruyff a murit de cancer la plămâni 

simeon stalpnicul png

Alibec, Benzar, Budescu şi Coman nu trebuie judecaţi prea aspru din cauza acestui viciu, mai ales că el s-a cuibărit şi la case mai mari! Legendarul Johan Cruyff a murit anul trecut de cancer la plămâni, după ce a fumat de la 12 ani câte două pachete de ţigări pe zi. Apoi, cunoscute sunt cazurile băieţilor răi, Mario Balotelli, Wayne Rooney sau Mesut Ozil, care nu încep antrenamentul înainte să „bea o pipă”. Pe Mutu nu-l mai introducem în acest clasament pentru că el a dus inhalatul la alt nivel! Totuşi, marele Alex Ferguson avea o replică: „Decât alcoolici, mai bine fumători”, spunea scoţianul, şi evidenţa pare să-i dea dreptate. 

Alibec s-a împăcat cu Mihai Stoica

simeon stalpnicul png

Unul dintre incidentele care s-a petrecut în săptămâna de dinaintea jocului cu Plzen şi care a fost la un pas să detoneze atmosfera în vestiar a avut loc între Denis Alibec şi directorul sportiv, Mihai Stoica. Se pare totuşi că cei doi au trecut peste animozităţi, deşi fotbalistul şi-a cerut scuze tardiv şi neconvingător pentru că i-a spus conducătorului că habar n-are despre fotbal. Dovadă stă îmbrăţişarea celor doi din minutul 74 al jocului cu Plzen, după ce Alibec a fost înlocuit cu Gnohere. Asta dacă a fost una sinceră, nu teatru pentru camerele de luat vederi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net