FOTO EXCLUSIV Piţi şi-a luat şi fiul la arabi

Ultima actualizare:

    Ora 6.00. Piţurcă ajunge la Aeroportul “Henri Coandă”Foto: Mihai Ionescu
Ora 6.00. Piţurcă ajunge la Aeroportul “Henri Coandă”Foto: Mihai Ionescu

Piţurcă a spus ieri „la revedere” României. Fostul selecţioner a plecat de dimineaţă spre Jeddah, Arabia Saudită, acolo unde va antrena formaţia Al-Ittihad. În staff se află şi fiul său cel mare, Alexandru, ce va avea rol de “secund”.

Antrenorul şi-a făcut apariţia în jurul orei 6 dimineaţa la Aeroportul „Henri Coandă”. Nu i-a convenit că era aşteptat de ziarişti şi a ales o zonă mai retrasă pentru a-şi aştepta membrii staff-ului. Rând pe rând, au venit şi Ovidiu Costeşin, fost team manager al naţionalei, Vivi Răchită, Eugen Neagoe, Martin Tudor şi preparatorul fizic, ce va avea şi rol de translator, Abdellatif Mortadha.

Adus cu maşina de ginerele său, tehnicianul de 58 de ani s-a înseninat la revederea cu fiul său, Alexandru (30 de ani), fost fotbalist şi actual cursant al Şcolii de Antrenori, dar şi a nepotului său, Victor (băiatul fratelui său mai mic, Eugen). Ambii sunt noi “sub comanda” lui Piţi, dar în cei doi ani de contract la Al-Ittihad vor “fura meserie” şi-n plus îşi vor umple conturile cu câteva zeci de mii de euro, având în vedere că bugetul salarial pentru români e de 4,5 milioane de euro.

Alexandru va fi secundul tatălui său în Arabia Saudită
Alexandru va fi secundul tatălui său în Arabia Saudită

Ora 15.00. Fostul selecţioner e întâmpinat de noii săi patroni
Ora 15.00. Fostul selecţioner e întâmpinat de noii săi patroni

După un scurt dialog, cu toţii s-au îmbarcat către cursa de Istanbul, unde au avut escală, iar la Jeddah, fanii le-au făcut o primire triumfală. Şeicii le-au rezolvat problema cazării şi a transportului, acum Piţurcă urmând să-şi cunoască elevii. Piţi şi staff-ul său vor debuta etapa următoare, la 31 octombrie, cu Hajer.

Aşa arată oraşul Jeddah

Djedda sau Jeddah este un oraş port din Arabia Saudită, situat pe coasta Mării Roşii. Populaţia actuală a oraşului este de 2,8 milioane de locuitori. Aici se află şi cea mai înaltă fântână din lume.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net