FOTO Celebrări inedite la gol. Suzeta îi poartă noroc lui Tevez

Ultima actualizare:

Liga Campionilor a propus marţi două meciuri şoc în optimi, ambele având momente surprinzătoare. Deşi penalty-ul ratat de Messi la Manchester reprezintă o ciudăţenie, cea mai mare nebunie a fost în Italia, la Juventus – Borussia, 2-1.

Carlos Tevez a deschis scorul în minutul 13 al partidei cu rivalii care le-au furat trofeul în 1997. Golul n-a fost vreo capodoperă, lat din 5 m după un cadou făcut de portarul nemţilor, dar asta nu l-a interesat prea mult pe „Apaş”. Tevez a zburdat spre marginea terenului, şi-a scos din şort o suzetă, pe care şi-a băgat-o în gură. Toată lumea s-a gândit că atacantul argentinian a devenit de curând tată sau că în apropierea meciului vreuna dintre cele două fiice ale sale, Florencia sau Katia, şi-a sărbătorit ziua de naştere. N-a fost vorba despre niciuna dintre acestea. Tevez se bucură aşa după un gol pentru că îi poartă noroc. În trecut, el şi-a mai celebrat reuşitele astfel şi în tricourile lui Manchester United şi Manchester City. 

  • Balotelii şi-a arătat muşchii

Italianul Mario Balotelli nu putea fi lăsat la o parte când vine vorba de exemplificarea modurilor ciudate de bucurii după marcarea unui gol. Celebră va rămâne pentru totdeauna faza de după umilinţa Germaniei, de la Euro 2012, când şi-a dat tricoul jos şi a rămas la bustul gol, pozând într-un zeu olimpian.

  • Borja şi-a pus mască de wrestling

Una dintre cele mai tari celebrări vine totuşi din partea ecuadorianului Felix Borja, jucător mai puţin cunoscut. Pe când juca pentru Mainz, în Liga a II-a germană, atacantul a marcat trei goluri într-o singură partidă şi după ultimul a scos de la jambiere o mască de wrestling, şi-a pus-o pe faţă şi a început să danseze ca un monstru în ring.

  • Totti şi-a făcut selfie cu galeria

Recent, un colos al fotbalului mondial, italianul Francesco Totti, s-a dat în stambă chiar într-un derby Roma – Lazio. „Il capitano” a înscris două goluri în partida de pe Olimpico, readucând egalitatea de la 0-2. După aceasă reuşită fantastică, Totti şi-a cerut telefonul şi şi-a făcut un selfie cu peluza Romei.

  • Un congolez se dă cu fundul de pământ

Robert Muteba Kidiaba este portarul naţionalei RD Congo şi e deja pe lista mărcilor înregistrate în ceea ce priveşte celebrarea golurilor. După cele marcate, nu încasate de echipa lui, goalkeeper-ul african se pune pur şi simplu în fund şi sare ca un iepure. Muteba ne-a amuzat deja astfel de două ori la Cupa Africii.

  • „Cangurul” Georgievski era să-şi rupă gâtul

Şi Liga I e o resursă inepuizabilă de bucurii dintre cele mai năstruşnice. Una dintre cele mai tari, dar şi periculoase în acelaşi timp, l-a avut ca erou pe Georgievski. Pe când juca la Steaua, australianul şi-a câştigat renumele de „Cangurul nebun” după ce a sărbătorit un gol sărind ca un cangur şi dându-şi apoi drumul direct în cap, riscând să-şi rupă gâtul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net