Foștii colegi i-au alinat supărarea

Ultima actualizare:

    Foştii UEFAntastici  ai Stelei s-au reunit  acasă la Olăroiu FOTO: Facebook
Foştii UEFAntastici ai Stelei s-au reunit acasă la Olăroiu FOTO: Facebook

Nou-promovata Juventus București este pe ultimul loc, cu 2 puncte după șapte etape. Omul care a reușit să aducă echipa în Liga 1, antrenorul Daniel Oprița, este în conflict deschis cu patronul echipei, care-l ține pe la ușile stadionului și-l șicanează privind modul în care cele două părți rup contractul.

Într-o perioadă atât de tulbure, Oprița și-a găsit liniștea, serile trecute, acasă la Cosmin Olăroiu, alături de foștii săi colegi de la Steaua. Două rezultate de egalitate. Atât a obținut Daniel Oprița în prima ligă cu Juventus, echipă cu care a reușit două promovări succesive. Eșecul din ultima etapă, cu FCSB, 2-1, a detonat situația de la echipa din București. Antrenorul Oprița s-a plâns de faptul că nu este sprijinit suficient, că patronul nu-și ține promisiunile făcute și că el nu poate să-și păcălească jucătorii. Urmarea a fost simplă: tehnicianul și-a anunțat demisia. Patronul Ciuclea nu vrea nici el să continue cu Oprița, însă dorește rezilierea în anumite condiții, cu care antrenorul nu este de acord.

”Nu am fost lăsați să intrăm la stadion, nu puteam să reziliez așa cum a vrut patronul. Eu am vrut să renunț, dar nu așa, în trei secunde, în orice condiții. La meciul cu Steaua, patronul a intrat în vestiar la pauză, a jignit jucătorii, dar și pe mine. La cum m-au tratat, am ambiție mai mare să merg până la capăt. Am doi ani de contract”, a spus fostul atacant al Stelei, după ce a încercat să se înțeleagă cu patronul.

Pentru că a avut o zi extrem de agitată, Oprița și-a dorit o seară linișită, iar acest lucru s-a și întâmplat. Acasă la Cosmin Olăroiu, fostul lui antrenor din perioada cea mai bună a Stelei în cupele europene. Acolo și-au dat întâlnire jucătorii care au fost la un pas de finala Cupei UEFA, în 2006, din gașcă nelipsind Ogăraru, Goian, Vali Badea, Bostină, Petre Marin, Ghionea sau actualul tehnician de la FCSB, Nicolae Dică.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net