Fost adversar al "tricolorilor" la Mondialele din 1994, răpus de cancer!

Ultima actualizare:

    Klas Ingesson
Klas Ingesson

Fostul internaţional suedez Klas Ingesson a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unui cancer al măduvei osoase. El a făcut parte din echipa ce a câştigat medalia de bronz la CM 1994, Suedia învingând România în sferturi.

Klas Ingesson a demisionat în urmă cu două săptămâni de la conducerea tehnică a echipei Elfsborg, după ce boala sa s-a agravat, el fiind diagnosticat cu cancer al măduvei osoase în 2009.

Klas Ingesson a evoluat la echipele IFK Goteborg, FC Malines, PSV Eindhoven, Sheffield Wednesday, AS Bari, Bologna, Olympique Marseille şi US Lecce. El a făcut parte din lotul naţionalei Suediei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială din 1994, după ce a trecut în sferturile de finală de reprezentativa României. Mai mult, s-a întâlnit cu o formaţie românească şi în 1989, în Cupa Campionilor Europeni. Era la IFK Goteborg şi a jucat contra Stelei, marcând singurul gol din partida tur, dar cei din Ghencea s-au impus cu 5-1 în retur.

"Toţi cei care îşi amintesc Cupa Mondială din 1994 ştiu ce echipă fantastică am avut şi ce rol important avea Klas", a declarat preşedintele forului suedez Karl-Erik Nilsson, vorbind despre un "jucător fantastic şi exemplar".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net