Florin Răducioiu e în război total cu preşedintele FRF: "Burleanu e un căcăcios"

Ultima actualizare:

    Tehnicianul de 44 de ani a dat lovitura după perioada la naţionala sub 17 ani
Tehnicianul de 44 de ani a dat lovitura după perioada la naţionala sub 17 ani

Florin Răducioiu s-a despărţit luna trecută de Federaţia Română de Fotbal, unde a antrenat naţionala sub 17 ani. Deşi iniţial mutarea a părut un pas înainte, fostul internaţional semnând cu AC Milan, pentru care trebuia să antreneze o grupă de copii şi juniori tocmai la o academie din Sydney, de fapt Răducioiu a suferit enorm.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, acesta spune că nu voia să plece de la naţionala sub 17 ani şi că a fost tratat foarte urât de actualul preşedinte, Răzvan Burleanu. Iată doar câteva dintre declaraţiile date de fostul atacant despre ce a păţit ca angajat al FRF:

"Preşedintele Federaţiei m-a luat la mişto în ultimele săptămâni şi n-o să accept niciodată să fiu tratat ca un nimeni, mai ales de acest Burleanu! E un tip de o falsitate incredibilă, care, de azi, e inamicul meu numărul unu. Cînd constat stilul comunist şi jignitor adoptat  de minipreşedinte la adresa mea trebuie să renunţ la faţa mea de înger şi să devin polemic.

Mai întâi, după ce am pierdut amicalul cu Moldova disputat înaintea turneului de calificare din Andorra, îmi tot expedia semnale că ar fi bine să demisionez imediat!

M-am întors necăjit din Andorra, pentru că, deşi toată federaţia ştia că-mi închei contractul la sfîrşitul lui decembrie, nu m-a întrebat nimeni cu seriozitate de sănătate. Remarcînd dezinteresul lor, i-am zis lui Gabi Bodescu (n.r. consilierul lui Burleanu) să găsim o soluţie amiabilă de despărţire înainte de finalul anului, deşi m-a durut sufletul pentru puştii ăştia.

Mi s-au transmis pînă la urmă trei condiţii  pentru a putea lucra mai departe cu puştii, încă şase luni, pentru că aş fi vrut să merg cu ei şi la Elită, şi la turneul final de anul viitor:

1. Să fiu în federaţie de luni pînă vineri, câte opt-zece ore, să semnez condica! Tipic comunist!

2. Să fiu disponibil în orice moment să devin secund la oricare alt lot de juniori. Adică, eventual, să mă pună secund la nulitatea asta de Doru Isac, care a făcut dezastru la U19!

3. Să fac activitate de scouting prin ţară.

Probabil spre stupefacţia lui  Burleanu, am răspuns pozitiv. Era un pachet făcut parcă special pentru a mă descuraja, dar mi-am călcat pe inimă special pentru a avea posibilitatea să-mi duc la capăt munca. Am solicitat doar 2.000 de euro pe lună, vreme de jumătate de an. Asta a fost singura mea condiţie! Mi s-a transmis că nu se poate trece peste 1.800 de euro. Ce e căciuleala asta pe 200 de euro?!

E doar o altă dovadă că la vîrful federaţiei nu sînt acceptat, pentru că, vezi Doamne, aş face parte din gaşca lui Mircea Sandu. Burleanu e un căcăcios, care mai avea un pic şi-mi cerea să-mi dau pantalonii jos! Un individ de o falsitate nemaiîntâlnită! O marionetă, care ne va împinge spre faliment! Un amator teleportat în fruntea fotbalului românesc! Vaffanculo! Eu mă raliez iniţiativei lui Hagi şi nu mai am ce căuta la meciurile echipei naţionale atâta vreme cât puştiul ăsta obraznic conduce Federaţia!", a declarat Răducioiu, om cu 40 de selecţii şi 21 de goluri pentru naţionala României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net