Florin Gardoș revine după 2 ani

Ultima actualizare:

Naționala pregătește meciul decisiv cu Polonia (10 iunie), din campania de calificare la Mondialul din Rusia, de anul viitor. Imediat după partida de la Varșovia, la trei zile distanță, ”tricolorii” joacă un amical cu Chile. Pentu cele două meciuri, selecționerul Christoph Daum a șocat, anuțându-l – inițial pe lista adițională – pe Florin Gardoș. Cum Moți s-a accidentat, fundașul care a jucat un singur meci la Southampton, va reveni la prima reprezentativă. După aproape doi ani de absență.

Naționala României are șanse minime de a mai prinde un loc la barajul pentru Mondialul din Rusia, iar selecționerul Christoph Daum pregătește meciul în amănunt. Dacă până acum lumea nu i-a pus la îndoială selecția, de această dată s-au ridicat semne de întrebare în special în privința lui Florin Gardoș, jucător care a evoluat într-un singur meci pentru britanicii de la Southampton, fiind multe luni accidentat. Inițial convocat pe o listă suplimentară, fostul stelist va face parte din lot pentru meciurile cu Polonia și amicalul cu Chile, de la Cluj. Și asta pentru că unul dintre fundașii naționalei, Cosmin Moți, a devenit indisponibil.

Campion din nou cu Ludogoreț, Moți suferă de o bronşită astmatiformă diagnosticată în urma unei bronşite recidivante. După repausul şi tratamentul recomandat iniţial, nu au fost înregistraţi încă parametrii optimi, iar specialiştii au recomandat mai multe investigaţii. Pus în fața unei astfel de vești din partea staff-ului medical, lui Daum nu i-a rămas decât să cheme un apărător de pe lista adițională, astfel că Gardoș a fost primul nume. Florin a făcut parte din lotul primei reprezentative ultima dată în iunie 2015, la meciul cu Irlanda de Nord, în deplasarea de la Belfast, din preliminariile Euro 2016.

«Il Luce» refuză din nou FRF

Mircea Lucescu a fost unul dintre oamenii doriți de șefii fotbalului românesc pentru a prelua naționala. Lucrurile nu au ajuns nici la stadiul de negocieri, antrenorul lui Zenit păreferând să rămână la nivel de echipă de club. Federalii l-au ales pe Daum, dar neamțul va pleca cel mai probabil înainte de încheierea campaniei de calificare la Mondialul din Rusia, compromisă în mare parte. S-a luat din nou în discuție venirea lui Mircea Lucescu, însă și de această dată tehnicianul a refuzat categoric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net