Florin Andone, în stare de graţie

Ultima actualizare:

    Florin Andone  are Spania  la picioare
Florin Andone are Spania la picioare

Fosta adversară a Stelei din grupele Ligii Europa a fost chinuită teribil de românul Andone în meciul disputat sâmbătă seară în campionatul Spaniei. Afectat de o uşoară accidentare la cumpăna dintre ani, internaţionalul nostru s-a recuperat total şi a făcut un nou meci mare.

„Villarreal îi supravieţuieşte lui Andone”, au scris jurnaliştii de la El Mundo, remarcând prestaţia celui care a fost declarat cel mai valoros jucător din La Liga în luna decembrie. Vârful de 23 de ani a hărţuit în permanenţă defensiva „Submarinului Galben” şi doar ghinionul a făcut ca el să nu marcheze al şaptelea gol stagional pentru Deportivo. Astfel, puţin a lipsit ca cea mai clară fază de gol a lui Florin Andone să se încheie cu o reuşită de generic. Mai exact, românul a reluat spectaculos, din „foarfecă”, o centrare din lateral, însă balonul a lovit bara porţii celor de la Villarreal.

Pe lângă Andone, un alt stranier aflat în formă bună la începutul lui 2017 e Nicuşor Stanciu. Mijlocaşul lui Anderlecht a marcat unicul gol al echipei belgiene în meciul amical cu FC Köln (1-1). Stanciu a punctat cu o execuţie plasată în urma unei pase primite de la celălalt român de la Anderlecht, Alex Chipciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net