Florescu: "Salzburg ne-a torturat!"

Ultima actualizare:

    Astra a pierdut ruşinos anul trecut, în ultimul meci din Liga Europa, 1-5 cu  Salzburg, dar Florescu a marcat un gol de zile mariFoto Click!
Astra a pierdut ruşinos anul trecut, în ultimul meci din Liga Europa, 1-5 cu Salzburg, dar Florescu a marcat un gol de zile mariFoto Click!

Legea adaptată a lui Murphy, conform căreia ce începe prost se termină la fel de prost prost, e valabilă pentru Astra.

După un debut cu 1-5 la Zagreb, giurgiuvenii au încheiat aventura europeană tot cu un 1-5, la Salzburg. Ultimul meci, e drept, fără miză, giurgiuvenii fiind eliminaţi matematic de mult, n-a fost jucat nici măcar cu râvna spălării vreunui obraz. Austriecii aveau deja 3-0 la pauză, iar umilinţa bătea din nou la uşă. George Florescu şi-a adus aminte că a fost şi el internaţional cândva şi a şutat ca Ronaldo, de la 30 de metri, înscriindu-se la titlul de golul serii în Liga Europa. A fost foc de paie, pentru că Salzburg, care a trimis pe poarta românilor un record de 17 şuturi, a mai marcat de două ori. Putea să fie însă un adevărat masacru, iar senzaţia trăită pe teren a descris-o cel mai bine singurul giurgiuvean care a arătat ceva, exceptându-l pe Lung junior. ”Ne-am simțit torturați în teren. La fiecare atac puteam să primim gol. Golul meu nu poate să îndulcească din amărăciune. Am luat cinci goluri și puteam să luăm mai multe.”, a afirmat mijlocaşul George Florescu. Astra încheie ultima în grupă, cu patru puncte şi 15 goluri încasate, capitol la care a fost întrecută doar de Slovan Bratislava, 20 de goluri primite, şi Apolon Nicosia lui Ioan Andone, cu 18 goluri primite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net