Fiul lui Van der Sar, pe mâna lui Ogăraru

Ultima actualizare:
George Ogăraru
George Ogăraru

De la începutul acestui an, George Ogăraru a preluat o grupă de juniori a „lăncierilor”, unde portarul titular e puştiul Van der Sar, fiul consacratului Edwin.

După o scurtă aventură în Liga I, la cârma Universităţii Cluj, Ogăraru s-a întors la unul dintre cele două cluburi de suflet ale sale, Ajax (celălalt e Steaua), acolo unde olandezii i-au propus să pregătească formaţia A2 a Academiei. Este vorba de a patra echipă a grupării din Amsterdam în ordinea vârstei, după cele de seniori, tineret şi A1.

Van der Sar
Van der Sar

Printre puştii sub 19 ani intraţi pe mâna lui „Ogă”, unul atrage atenţia în mod deosebit: Joe Van der Sar. Da, este nimeni altul decât fiul legendarului Edwin Van der Sar, olandezul care tip de două decenii (1990-2011) s-a numărat printre cei mai buni portari ai lumii. Bineînţeles, Joe evoluează pe acelaşi post ca şi tatăl său şi i-a moştenit talentul de vreme ce face faţă rigorilor unei Academii precum cea de la Ajax. „Sunt convins că nu-i va fi uşor, în special din cauza numelui pe care-l are în spate”, a spus Edwin Van der Sar despre tânărul portar olandez şlefuit în prezent de George Ogăraru.

Van der Sar senior este şeful lui «Ogă»


    Van der Sar
Van der Sar

De la finalul anului trecut, Edwin Van der Sar a fost numit în funcţia de şef al departamentului tehnic la Ajax Amsterdam, postură din care supraveghează activitatea tuturor antrenorilor, inclusiv pe cea a lui George Ogăraru. În primele patru meciuri pe banca puştilor lui Ajax, tehnicianul român de 36 de ani are o victorie, două egaluri şi o înfrângere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net