Finu’ cere, naşu’ aduce!

Ultima actualizare:

    Florin Cernat a fost  cel mai bun fotbalist  al Oțelului, mai  multe cluburi din  Liga 1 luptându-se  pentru a-i obține  semnătura
Florin Cernat a fost cel mai bun fotbalist al Oțelului, mai multe cluburi din Liga 1 luptându-se pentru a-i obține semnătura

Steaua a luat trei trofee sezonul trecut, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, şi vizează direct grupele Ligii Campionilor. Pentru a face faţă printre marile puteri de pe continent, Gigi Becali a promis că face cel puţin 10 transferuri, fotbalişti pe care el şi finul său, Mirel Rădoi, noul antrenor al Stelei, îi doresc.

La Steaua se schimbă liniile ca la hochei. Cel puţin asta dă de înţeles patronul Gigi Becali, cel care a anunţat că în această vară va aduce la echipă 10 jucători. În plus, patru-cinci fotbalişti vor pleca de la echipa campioană.  Lista de cumpărături a făcut-o Becali, împreună cu finul Mirel Rădoi, pe care l-a adus din Arabia şi l-a instalat antrenor la Steaua.

 Fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” s-a pus deja pe treabă. Marţi dimineaţă s-a dus la sediul Federaţiei Române de Fotbal pentru a vedea în ce condiţii poate antrena “şi pe hârtie” echipa, el neavând şcoala de antrenori făcută şi, implicit, nici licenţa PRO, cea care-ţi dă dreptul să fii technician în prima ligă. 

radoi 2 coloane pe 65 0 jpeg

După ce a vorbit cu federalii, Rădoi s-a văzut cu Gigi Becali, iar discuţiile au decurs, cum era firesc, spre achiziţiile campioanei. Becali a venit cu o veste bună pentru Rădoi: a reuşit să-l convingă pe mijlocaşul Florin Cernat să semneze cu Steaua. Cel mai dorit playmaker din Liga 1 şi-a dat acceptul să joace un an sub conducerea lui Rădoi. Apoi, latifundiarul din Pipera a mai scos un as din mânecă: şi-a informat finul că este aproape să bată palma şi cu portarul Pecanha, acesta din urmă promiţând că va da răspunsul final în câteva zile. Mirel Rădoi insistă pentru aducerea a doi atacanţi, iar Gigi încearcă să-i facă pe plac. Îi vrea pe Tamuz şi Tade, primul costă jumătate de milion de euro, al doilea, dublu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net