Finala încurcă-lume. Meciul Steaua - Concordia Chiajna, la un pas să fie amânat

Ultima actualizare:

    Nicuşor Stanciu este pariul Stelei pentru noul sezonFoto: Mediafax
Nicuşor Stanciu este pariul Stelei pentru noul sezonFoto: Mediafax

Finala Cupei Ligii dintre Steaua şi Concordia Chiajna pare una blestemată. Meciul care nu s-a jucat la finalul sezonului trecut din cauza naţionalei a fost la un pas de o altă reprogramare.

A treia competiţie internă din fotbalul românesc şi-a întârziat stabilirea câştigătoarei, finala care trebuia să se dispute în mod normal în luna mai fiind „deturnată” de planurile de pregătire ale lui Anghel Iordănescu înainte de Euro 2016. Până la urmă, s-a ajuns la o situaţie rară, în care o competiţie se încheie abia la începutul stagiunii următoare, întâlnirea Steaua – Chiajna fiind aruncată abia după Campionatul European, la 17 iulie.

Toate bune şi frumoase, doar că meciul de duminică a fost din nou periclitat, de această dată de evenimentele haotice din Istanbul. Aflată în Turcia, unde şi-a desfăşurat cantonamentul, delegaţia Concordiei a trecut ieri prin mari emoţii privind revenirea la timp în România. „Trebuia să avem avion spre Bucureşti la 10.40, dar aeroportul e închis. Conducerea a trimis un autocar la graniţa dintre Turcia şi Bulgaria, dar şi graniţele sunt închise. Dacă nu vom găsi o soluţie, vom solicita amânarea meciului”, declara sâmbătă, în jurul prânzului, Emil Săndoi, antrenorul ilfovenilor. În cursul serii de sâmbătă, jucătorii Chiajnei aveau programat antrenamentul oficial pe „Arena Naţională”, asta după ce cu o noapte înainte nu dormiseră aproape deloc din cauza panicii care se instalase la Istanbul.

Miza meciului: 400.000 €

Spre deosebire de competiţiile similare din Anglia sau Franţa, Cupa Ligii de la noi nu oferă câştigătoarei un loc în cupele europene. Astfel, singura miză a meciului Steaua – Chiajna este dată de banii puşi în joc de sponsorii LPF, for condus de Gino Iorgulescu. Este vorba de premiul cel mare de 400.000 de euro care îi va reveni învingătoarei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net