Finala Cupei României, Voluntari – Astra, un meci cu miză europeană

Ultima actualizare:

FC Voluntari și Astra Giurgiu joacă sâmbătă ultimul act din Cupa României, iar partida are o importanță mult mai mare, ce depășește miza unei simple finale.

Astra a rămas în afara pozițiilor pentru cupele europene după playoff-ul Ligii 1, acolo unde Viitorul, Steaua, Dinamo și CSU Craiova au obținut calificarea. Dacă va pierde finala Cupei, gruparea lui Marius Șumudică nu va juca în Europa League decât dacă FC Voluntari nu va obține licența. Mai simplu spus, echipa care va câștiga Cupa își va câștiga un loc pentru preliminariile Europa League.

Giurgiuvenii vor intra în finală fiind superiori pe hârtie. Așa cum se poate observa în infograficul de mai sus realizat de casa de pariuri online Betano.com, Astra nu a pierdut niciodată contra lui FC Voluntari în Liga 1, având două victorii și două egaluri. În ceea ce privește cifrele din Cupă, astralii au marcat 14 goluri, față de cele 11 ale ilfovenilor în acest sezon și intră cu aplombul de câștiga al doilea trofeu din palmares.

Pariuri live pe meciul Voluntari – Astra, finala din Cupa României (27 mai 2017, ora 20:45)

Astra este favorită, Voluntari va juca fără liderul echipei

Favorită, conform casei de pariuri online Betano.com, este Astra, cu cota de 1,73 la victorie  și cota de 1,30 să ridice trofeul. Antrenorul Marius Șumudică a fost prezent în Tribuna VIP la meciul jucat de Voluntari în semifinale cu CSU Craiova, așa că și-a făcut temele.

O surpriză a Voluntariului a primit o cotă de peste 5,00 pe Betano.com, dar trebuie ținut cont că echipa ilfoveană va juca fără Cernat, omul numărul 1. FC Voluntari și-a menajat titularii pentru finală, evoluând cu rezervele în ultimul meci de play-off, contra lui ASA Tg. Mureș.

De ce să pariezi pe Betano.com la finala Cupei României?

Fie că este finala Cupei României sau un eveniment sportiv obișnuit, casa de pariuri online Betano.com (licențiată în România până în anul 2027) are una dintre cele mai bogate oferte de pariere. De exemplu, meciul FC Voluntari – Astra Giurgiu beneficiază pe Betano.com de peste 200 de tipuri de pariuri (și peste 1.300 de pronosticuri posibile!), dar și de cote excelente cu Marjă 0%, cele care oferă profit maxim pentru pariori.

În plus, pe Betano.com beneficiezi de retrageri în maximum 24 de ore, un suport pentru clienți instantaneu prin live chat, streaming live pentru fotbal, tenis, bashet și alte sporturi, alături de multe altele pe care te invităm să le descoperi singur

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net