Fiecare cu ce-l doare! Ce-au făcut Ronaldo şi Messi de Anul Nou

Ultima actualizare:

    Ronaldo şi cele 15 trofee ale sale
Ronaldo şi cele 15 trofee ale sale

De Anul Nou, Cristiano Ronaldo şi-a expus trofeele, în timp ce rivalul Messi a preferat o poză în familie, cu soţia însărcinată. La trecerea dintre ani, cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei au oferit două imagini diametral opuse, care subliniază încă o dată personalităţile lor total diferite.

2017 a fost un an cu totul special pentru Cristiano Ronaldo, portughezul reuşind în sfârşit să-l egaleze pe marele său „duşman”, Leo Messi, la numărul (5) de „Baloane de Aur”. Orgolios şi mândru de tot ceea ce face, Ronaldo a folosit prima zi din 2018 pentru a arăta întregii lumi o salbă impresionantă de trofee individuale cucerite de-a lungul carierei. În Madeira natală, CR7 şi-a pus în faţă nu mai puţin de 15 premii, o selecţie la sânge din multitudinea de distincţii pe care le are în CV. E vorba despre cele cinci „Baloane” (2008, 2013, 2014, 2016, 2017), la care s-au adăugat două cupe „FIFA The Best” (2016, 2017) şi o alta „FIFA World Player of the Year (2008), plus trei „UEFA Player of the Year” (2014, 2016, 2017) şi patru „Ghete de Aur” (2008, 2011, 2014, 2015).


    Leo Messi, alături de soţia Antonella
Leo Messi, alături de soţia Antonella

Argentinianul Messi ar fi putut scoate şi el pe tarabă cel puţin tot atâtea trofee, lucru pe care nu-l va face însă niciodată. Mai modest şi mai familist decât Ronaldo, starul Barcelonei le-a arătat fanilor în noaptea de Revelion o fotografie „cuminte”, în familie. Leo şi proaspăta sa soţie, Antonella, au închinat un pahar de şampanie în aşteptarea celui de-al treilea băieţel al cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net