FCSB, prima înfrângere la TAS! Cazul se va judeca prea târziu pentru Gigi Becali!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Cei de la FCSB, echipa lui Gigi Becali, s-au adresat la TAS, dorind să fie recunoscuţi drept campioni, deşi Viitorul a câştigat titlul. S-a pornit un război, iar roş-albaştrii susţin că vor avea câştig de cauză. Ei anunţau că dosarul va fi analizat în regim de urgenţă, dar până la data de 10 august nu se află pe agenda TAS. Atunci se vor disputa deja tururile preliminare pentru Liga Campionilor, participarea în această competiţie şi automat milioanele de euro de aici reprezentând adevărata miză.

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, 44 de puncte, în play-off-ul Ligii I, iar LPF susţine că-n acest caz, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, adică Viitorul este noua campioană. Dar, cei de la FCSB spun că analizând regulamentul se descoperă că trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să obţină titlul.

S-a ajuns la TAS, iar aici oficialii Viitorului au refuzat ca dosarul să fie analizat de urgenţă. Cazul va fi stabilit după data de 10 august, până atunci agenga TAS fiind plină.

Tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 14 iulie, iar partidele din această fază se vor disputa la 25-26 iulie (turul) şi 1-2 august (returul). Aici, Viitorul va intra pe traseul campioanelor, iar FCSB pe cel al non-campioanelor.

În acest caz, FCSB va avea adversari dificili şi misiunea de a ajunge în grupele Ligii Campionilor e ca şi pierdută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net