FCSB ignoră Cupa României. Dică merge cu rezervele la Timişoara

Ultima actualizare:

    FCSB joacă la Timişoara cu echipa a doua
FCSB joacă la Timişoara cu echipa a doua

Pentru a aerisi programul din primăvară, vicecampioana ar prefera să iasă din Cupa României cât mai curând posibil.

După trei eşecuri la rând, FCSB joacă joi la Timişoara în optimile Cupei. Gigi Becali şi Nicolae Dică nu s-ar supăra însă de o nouă înfrângere, care i-ar lăsa pe roş-albaştrii să se concentreze pe campionat şi pe Liga Europa.

Chiar dacă FCSB are un meci lejer în Liga I duminică, acasă cu codaşa Juventus, antrenorul Dică va menaja mâine aproape toţi titularii obişnuiţi. La Timişoara, vom vedea o echipă a FCSB-ului cu multe rezerve, dar şi cu câţiva puşti care au mai jucat în faza anterioară a Cupei, cu Sănătatea Cluj. De această dată, adversara FCSB-ului nu e una de ligă inferioară, astfel că decizia lui Dică semnalează faptul că echipa sa nu e interesată deloc de Cupa României. Mai mult, o eliminare în optimi n-ar deranja pe nimeni, nici măcar pe patronul Becali.

Finanţatorul e obsedat de câştigarea titlului în primăvară (la anul doar campioana merge în Liga Campionilor), astfel că orice meci în plus în fazele avansate ale Cupei ar putea afecta capacitatea fizică a echipei lui Dică.

În lupta directă cu CFR Cluj, ardelenii au acum cinci puncte avans, dar şi avantajul de a fi implicaţi pe un singur front, cel al campionatului intern. Eliminaţi din Cupă încă din 16-imi, cei de la CFR Cluj se vor concentra aşadar numai pe cucerirea titlului.

În schimb, FCSB-ul aleargă în prezent pe trei fronturi şi riscă să fie învinsă în toate. Pe lângă meciurile decisive din play-off, primăvara lui 2018 poate aduce echipei lui Dică şi un parcurs lung în Liga Europa, caz în care programul ar fi unul infernal. În aceste condiţii, Cupa României devine un balast de care roş-albaştrii au şansa să scape mâine seară, la Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net