FC Banatul, a treia finalistă Neymar Jr’s Five!

Ultima actualizare:

    Timișorenii vor să ajungă la turneul organizat în țara lui Neymar
Timișorenii vor să ajungă la turneul organizat în țara lui Neymar

Pe terenurile din incinta Liceului cu Program Sportiv Banatul s-au luptat 32 de echipe în turneul de fotbal cinci-la-cinci.

Mulți amatori, dar și profesioniști s-au “bătut” în strategie, scheme și dribling-uri pentru un loc în finala națională Neymar Jr’s Five, care-i duce cu un pas mai aproape de finala mondială din Brazilia.

Cea de a treia etapă de calificări a fost cea mai competitivă și echilibrată de până acum. Aici am avut pentru prima dată cartonașe roșii, dar și meciuri cu scor alb până la finalul celor zece minute de joc oficiale, iar alte meciuri au ajuns să se încheie prin goluri de departajare, conceptul Neymar Jr’s Five fiind acela ca de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă să piardă un jucător.

Jucătorii au stat foarte bine și la capitolul creativitate, atunci când a venit vorba de numele echipelor înscrise – Vulturii Milanezi, Clanul Sportivilor, Muncitorul Moșnița sau Vameșii, dar i-am avut pe teren și pe Turbo Guys, Viitorul Național, Minerul Lupeni sau L’Esperance.

În finală au ajuns echipele FC Banatul, echipă care a câștigat calificările și anul trecut, și Vameșii. Meciul a fost unul foarte echilibrat, ambele echipe având jucătorii foarte bine poziționați în teren. După zece minute de joc meciul s-a încheiat cu 2-0 în favoarea FC Banatul, calificându-se astfel pentru a doua oară în finala națională.

Astfel, FC Banatul alături de ABC United (București) și NetRom (Craiova) sunt cele trei echipe calificate în finala națională. Seria de calificări continuă la Tîrgu Mureș (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iași (13 mai) și Constanța (27 mai). O a opta etapă va avea loc peste Prut, la Chişinau, pe 20 mai.

Înscrie-te în StarManager, fã-ți echipã și antreneazã stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapã sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net