Familia Lucescu se reuneşte la Galatasaray?

Ultima actualizare:

    Mircea şi Răzvan Lucescu  nu au lucrat niciodată  împreună, dar au fost  adversari de câteva ori
Mircea şi Răzvan Lucescu nu au lucrat niciodată împreună, dar au fost adversari de câteva ori

Presa din „Ţara Semilunei” a făcut un anunţ-bombă: Galatasaray poate fi condusă din sezonul următor de familia Lucescu. Dacă actualul tehnician al lui Şahtior va refuza proiectul, atunci „ienicerii” îl vor alege pe Gică Hagi.

„Il Luce” e cel mai bun antrenor român, iar rezultatele de la Şahtior Doneţk îl recomandă. La vară îi expiră contractul cu „minerii” şi după 12 ani la club, dar şi din cauza situaţiei conflictuale din Ucraina, tehnicianul de 70 de ani ar vrea să plece. PSG, Trabzonspor sau Fenerbahce şi-au anunţat intenţia de a-l aduce, însă el trata separat cu Galatasaray. „Fanatik a aflat proiectul secret al preşedintelui Dursun Ozbek, care pregăteşte noul sezon. Am aflat că Ozbek s-a înţeles în toate privinţele cu Lucescu, care se gândeşte să plece din Ucraina, după 12 ani petrecuţi acolo. Se ştie şi echipa tehnicianului român. El va fi ajutat de fiul său Răzvan şi de fostul său elev Emre Aşik”, se arată în ziarul turc. Interesant e că Mircea l-ar pregăti pe junior, actual antrenor al grecilor de la Xanthi, să o conducă în viitor cu puteri depline pe Galata. 

Acum, “Cim bom bom” are un sezon slab, fiind abia pe locul opt. Lucescu senior a mai condus echipa în perioada 2000 – 2002 şi a cucerit un titlu şi Supercupa Europei. Dacă el va refuza până la urmă să revină în Turcia, oficialii Galatei îl vor aduce pe “elevul” lui “Il Luce”, Gică Hagi. “Regele” e un simbol al echipei, a mai stat pe banca tehnică aici în două mandate şi a câştigat o Cupă a Turciei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net