EXCLUSIV! Pițurcă a lăsat naționala și a semnat cu Al-Ittihad! Iorgulescu anunță: ”Olăroiu vrea să vină la lot”

Ultima actualizare:

    Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

România a rămas fără selecționer! Victor Pițurcă și oficialii de la Federația Română de Fotbal au căzut de acord în privința rezilierii contractului, antrenorul urmând să achite 400.000 de euro pentru a putea pleca de la lot și a semna cu Al-Ittihad.

UPDATE: Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că antrenorul formaţiei Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Cosmin Olăroiu, i-a transmis că pentru echipa naţională a României renunţă la tot.

”Eu am discutat cu Olăroiu şi mi-a spus că renunţă la bani, renunţă la tot pentru echipa naţională. Din păcate, el este sub contract în momentul de faţă. Dacă federaţia se înţelege cu clubul lui, atunci Olăroiu este dispus să vină la naţională”, a spus Iorgulescu.

UPDATE: Mircea Sandu, fostul șef al FRF, nu credea că Victor Pițurcă va lăsa naționala și a lansat un atac dur la adresa actualului șef al FRF, Răzvan Burleanu, despre care a zis că este iresponsabil.

Mircea Sandu
Mircea Sandu

”Sunt mirat de decizia lui Pițurcă. 2016 era un obictiv realizabil pentru el la națională și ne puteam califica la turneul final. Cu cine a reziliat Pițurcă acest contract? Știu că președintele FRF  e plecat în Muntenegru. Burleanu este iresponsabil că pleacă din țară într-o asemenea situație. Nu este ușor să angajezi un selecționer. Sunt indignat de modul în care șeful FRF a procedat în acest caz. În mod normal suma aceasta pe care el trebuie să o achite, 400.000 de euro, ar fi trebuit aprobată de cei din Comitetul Execuitv, pentru că în contract era altă sumă stipulată. Nu știu cum de s-au înțeles Burleanu cu Pițurcă fără aprobarea Comitetului Executiv. În plus, am auzit că s-au luat concedii la FRF, că nici secertarul general nu e în Federație. După părerea mea, Pițurcă a fost împins, forțat, să plece de la echipa națională”, a spus MIrcea Sandu la digisport.

UPDATE: Bogdan Stancu, jucătorul preferat al lui Pițurcă a mărturisit că și-ar fi dorit ca antrenorul să continue la lot.

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

”Mă surprinde că a plecat de la națională. Era foarte bucuros după rezultatul din Finlanda și credeam că va române la lot. Mi-aș fi dorit să lucrăm împreună în continuare și îmi pare rău că a ales să plece. Sunt convins că președintele Federației va alege un antrenor potrivit. Avem șanse foarte mari la calificare”. a spus Stancu

UPDATE: Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, s-a arătat mirat de plecarea lui Pițurcă.

simeon stalpnicul png

Eu nu am crezut că o să plece. Sincer, mă doare fix în pălărie de situația lui. Pe mine mă interesează ca naționala să fie condusă de un antrenor care a făcut ceva pentru România. Aș vedea variante :Iordănescu cu fiul lui, Rednic cu Ionel Dănciulescu, Hagi, Contra, Dan Petrescu, Olăroiu, Reghecampf...Antrenori cu performanță, altfel nu împaci suporterii și la primul insucces îl spulberă”, a spus Dragomir la digisport.

Conducătorii Federației Române de Fotbal au confirmat faptul că Victor Pițurcă și-a reziliat contractul în această după-amiază.

Oficialii de la Casa Fotbalului nu au dat detalii însă despre modul în care s-a produs ruperea contractului - în speță penalizările pe care tehnicianul va trebui să le achite către FRF. Potrivit unor surse, Victor Pițurcă va plăti 400.000 de euro, cu aproximativ un milion mai puțin decât era specificat inițial în contractul său.

Victor Pițurcă are acum cale liberă spre saudiții de la Al Ittihad, cei care îi oferă peste 4 milioane de euro pentru un contract pe doi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net