EXCLUSIV Bogdan Mara şi soţia, divorţ în secret la notar

Ultima actualizare:

    Bogdan Mara şi-a început  cariera sportivă în 1996,  a jucat de 11 ori pentru  Naţionala României,  iar în prezent este  agent de jucători
Bogdan Mara şi-a început cariera sportivă în 1996, a jucat de 11 ori pentru Naţionala României, iar în prezent este agent de jucători

E liber să facă ce vrea. Bogdan Mara a devenit de curând un bărbat liber, după ce a reuşit să-şi convingă soţia să se separe legal la notar. Şi asta după ce atât el, cât şi Daniela, au renunţat la războiul din instanţă, pentru ca detaliile neplăcute ale divorţului să rămână doar între ei.

N-a mai fost cale de întoarcere, deşi gestul făcut recent de Bogdan Mara (38 de ani) şi Daniela (45 de ani) părea să ducă mai departe relaţia lor, care dura de 13 ani. Cei doi au renunţat la judecata cererii de separare, încă de la  primul termen al procesului de divorţ, deschis în ianuarie la Judecătoria Buftea de fostul fotbalist. Sfârşitul procesului a fost însă şi sfârşitul căsniciei lor, pentru că Daniela a cedat în cele din urmă şi a fost de acord să-i ofere mai repede libertate soţului ei.

“A fost o înţelegere amiabilă şi am divorţat la notar”, a mărturisit pentru Click! Bogdan Mara, fără însă a preciza şi motivele acestui divorţ. De altfel, fostul fotbalist şi-a dorit încă de la început să ajungă în faţa notarului şi nu într-o sală de judecată, pentru a evita un scandal, iar amănuntele neplăcute ale separării de Daniela să rămână doar între ei.

Şi asta mai ales că el, un tip cu imaginea unui familist convins, ar fi călcat strâmb. El a fost surprins, în urmă cu câteva luni, în compania unui femei cu care ar fi avut o relaţie de ceva vreme. Bogdan îşi anunţase soţia că nu vrea să mai locuiască împreună şi, la sfârşitul toamnei, şi-a luat bagajele şi s-a mutat într-un apartament închiriat în zona de Nord a Capitalei. Acasă a lăsat-o nu numai pe Daniela, ci şi pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan, în vârstă de 4 ani, copii pe care şi i-a dorit enorm.

Prins cu amanta când plecau în Italia

Click! a dezvăluit cu lux de amănunte cum Bogdan Mara trăia o viaţă dublă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca el, un fost fotbalist care n-a fost implicat niciodată în scandaluri, să  fie protagonistul unui asemenea scenariu. Mara se mutase de ceva vreme de acasă, locuia cu amanta într-un apartament închiriat şi şi-a dorit, o perioadă, să păstreze aparenţele. Aşa se face că  a petrecut Crăciunul cu soţia şi micuţii la munte, apoi, de Revelion, şi-a dus amanta în vacanţă, în Italia.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net