EXCLUSIV Alex Bourceanu face nuntă după 13 ani de relaţie

Ultima actualizare:

    Stelistul Alex Bourceanu se va însura la vară cu A dina, femeia  cu care are deja doi copii şi pe care o iubeşte din copilărieFoto: Răzvan Păsărică
Stelistul Alex Bourceanu se va însura la vară cu A dina, femeia cu care are deja doi copii şi pe care o iubeşte din copilărieFoto: Răzvan Păsărică

”Nu există fotbalist mai cuminte decât Alex Bourceanu”. Mărturisirea îi aparţine Anamariei Prodan, cea care-i va deveni naşă de cununie mijlocaşului stelist. După o relaţie de mai bine de 13 ani cu Adina, Bourceanu a decis să facă pasul cel mare. Va face, la vară, nunta. Şi nu a ales întâmplător anul 2015. Fotbalistul i-a promis iubitei lui din copilărie că se va însura cu ea când va împlini 30 de ani.

Alex Bourceanu este un jucător atipic. Cel puţin asta spun despre el oamenii din fotbal. Ajuns la 29 de ani, mijlocaşul Stelei se poate lăuda că a cucerit trei trofee cu echipa din Ghencea, al cărei căpitan a şi fost, până să plece în Turcia, la Trabzon. Dacă pe teren este ca un adevărat gladiator, în viaţa de zi cu zi este exact opus.

Alex este împreună cu Adina de mai bine de 13 ani
Alex este împreună cu Adina de mai bine de 13 ani

”Cred că în viaţa lui a fost de două sau de trei ori în club. Nu este genul căruia să-i placă petrecerile, ieşirile nocturne, cluburile. Noi, băieţii, mai facem glume cu el, mai încercăm să-l atragem la câte o ieşire, dar nu vrea sub nicio formă. Lui îi place cel mai mult să stea acasă cu iubita şi cei mici”, ne-a povestit unul dintre prietenii cuplului. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi: ”Alex este împreună cu Adina de mai bine de 13 ani. Se cunosc din copilărie, când, vorba aia, nu ştiau concret cum stă treaba cu dragostea. S-au susţinut mereu în toate deciziile şi niciodată nu s-a pus la ei problema despărţirii”.

Anamaria şi Reghe vor fi naşi de cununieBourceanu va împlini 30 de ani în 2015, prilej cu care vrea să se şi însoare. ”Alex şi Adina au vorbit despre asta când erau mici. Alex i-a spus de atunci că el vrea ca la 30 de ani să se căsătorească, iar acum se va ţine de cuvânt. Oricum, ei sunt de atâta timp împreună... practic formează o adevărată familie. Au doi copii superbi, o fetiţă de patru ani şi un băiat de doi ani”.

A revenit la Steaua după şase luni

Alex şi-a încercat norocul în campionatul din Turcia. A semnat cu Trabzon în decembrie 2013 şi a jucat 14 meciuri. În vară, în cantonamentul din Austria, Bourceanu s-a accidentat şi, în timp ce se afla în perioada de refacere, turcii au adus un alt străin în lot, atingând numărul maxim de străini: şapte. Astfel, turcii au decis să-l cedeze la Steaua sub formă de împrumut pe un an, însă contractul cu Trabzon expiră în 2017. Dacă va da satisfacţie la Steaua, nu este exclus ca în vara viitoare să se întoarcă în Turcia.

Şi-au încercat norocul în afaceri

Originari din Galaţi, Adina şi Alex Bourceanu au avut, pentru scurt timp, o afacere în oraşul lor natal. Şi-au deschis în 2012 o florărie în centrul Galaţiului, însă ideea lor nu a rezistat mult timp pentru că nu a mai avut cine să se ocupe de ea, în momentul în care ei au plecat în Turcia. Adina ţinea neapărat ca ea să supervizeze mersul lucrurilor acolo. Reveniţi în ţară, s-au mutat din nou în Bucureşti, dar nu s-au gândit să pună pe picioare o afacere şi în Capitală. Mai mult decât atât, într-un interviu mai vechi, internaţionalul român a recunoscut că după ce va termina cu fotbalul şi-ar dori să fie ”casnic”, nu să aibă grijă de afaceri.

Bourceanu dedică  fiecare victorie celor  doi copii, în vârstă de doi,  respectiv patru ani
Bourceanu dedică fiecare victorie celor doi copii, în vârstă de doi, respectiv patru ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net