Evoluția Farului l-a mulțumit pe Gică Hagi. ”De mult n-am mai jucat așa!”, spune „Regele”

Ultima actualizare:

    Portarul rapidist Moldovan a limitat proporțiile scoruluiFoto: sportpictures.eu
Portarul rapidist Moldovan a limitat proporțiile scoruluiFoto: sportpictures.eu

Constănțenii au profitat și de accidentările în serie din echipa Rapid, rămasă în 10 jucători pe final de meci. ”Regele” a recunoscut că de mult timp echipa luni n-a evoluat ca în partida cu bucureștenii (2-0).

După confruntare, Gică Hagi a avut motive de satisfacție: “Un meci mare. Un meci foarte bun făcut de noi, atât ofensiv, cât şi defensiv. Unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am făcut. De mult timp nu am văzut echipa mea să joace aşa. Mulţumit de toţi, cum au interpretat, cum au vrut. Suntem fericiţi, pentru că adversarul era foarte bun. Am dominat la toate capitolele din minutul 1 până în minutul 90. Întâlnim echipe puternice, dar şi noi suntem puternici. Anul acesta cred că nu a fost meci în care noi am fost sub adversar. Aici e bucuria mea, astăzi am avut în totalitate controlul jocului”, a declarat Hagi pentru posturile care transmit Liga 1.

De partea cealaltă, tehnicianul rapidist Mihai Iosif s-a declarat îngrijorat de problemele de efectiv: “Au ieşit patru jucători accidentaţi. Hlistei s-a accidentat şi el. Nu ştiu ce are. La Ioniţă e o recidivă. Nu-mi reproşez că l-am folosit. Am întrebat toată lumea. Din punct de vedere medical nu pot să-mi dau eu cu părerea. Tot ce am pregătit o săptămână a trebuit să se schimbe în 17-18 minute. E tristeţe în momentul ăsta. Sper să avem capacitatea să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă. Acum mă gândesc să am un 11 ce-l pot alinia, un 11 care să joace”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.Farul - Rapid 2-0Au marcat: Ghiţă (min. 42) şi Ciobanu (min. 59)Farul Constanţa: Aioani – Mladen, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece (Pires, 61), Artean (Dobrosavlevici, 80), Ciobanu (Radaslavescu, 70) – Ely Fernandes (Petre, 61), Jefte Betancor, Pitu (Grameni, 69). Manager: Gheorghe HagiRapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Grigore (Dandea, 6), Morais (Moise, 61) – Crepulja, Albu, Pănoiu (Ilie, 46) – Ioniţă (Stahl, 18), Bălan (Marzouk, 46), Hlistei. Antrenor: Mihai IosifArbitru: Cătălin PopaÎn clasamentul Ligii 1, lider rămâne CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată de FCSB – 37 de puncte (17 jocuri) şi de Farul – 29 de puncte. FC Rapid se află pe locul 6, cu 28 de puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net