Eugen Trică: "Vreau să joc din nou"

Ultima actualizare:

    Eugen Trică  a suferit cea mai  grea înfrângere pe  banca tehnică a  celor de la CFR Cluj
Eugen Trică a suferit cea mai grea înfrângere pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj

CFR Cluj o duce din rău în mai rău. I-au fost luate 24 de puncte, ca urmare a datoriilor acumulate de club către foştii jucători, iar în Liga 1 echipa a pierdut lamentabil etapa trecută, acasă, cu Pandurii, 0-4, fiind pe ultimul loc.

În lipsă de jucători valizi şi supărat pe atitudinea fotbaliştilor pe care i-a folosit duminică seară, Trică, antrenorul din Gruia, se gândeşte serios să îmbrace din nou tricoul vişiniu. La 39 de ani. “Am încercat să mă legitimez, dar nu am putut. Aşa bătrân cum sunt, mai ajutam echipa”, a explicat Trică, imediat după finalul partidei pierdute cu gorjenii. Eugen Trică a jucat 47 de meciuri pentru clujeni şi a câştigat nu mai puţin de trei trofee în perioada petrecută în Ardeal: un titlu (2007/2008), o Cupă a României (2008), o Supercupă a României (2009). Tocmai pentru că ştie ce înseamnă spiritul de ceferist, antrenorul era gata-gata să reapară pe gazon.

“Eu sunt dispus, mâine, dacă Federaţia îmi dă acceptul să mă transfer, să mă legitimez, cu U Cluj sunt în echipă. Vreau să intru, să le arăt şi lor, jucătorilor mei, cum se joacă fotbal: cu atitudine şi determinare. La 39 de ani, cât am, vreau să le arăt lor în teren, dacă mă lasă FRF să mă pot legitima. Şi-l bag şi pe Panin, o să îl iau şi pe Anca, măcar să avem jucători”, a mai spus tehnicianul, supărat pe lipsa de atitudine a elevilor săi. Ceferiştii joacă mâine împotriva rivalilor locali, “U” Cluj, în semifinalele Cupei României (ora 20.30, în direct pe Sport.ro). “Şepcile roşii” vin în Gruia cu un antrenor nou, după ce Ogăraru a fost dat afară şi înlocuit cu Falub.

Camora are ruptură musculară

Unul dintre cei mai vechi jucători ai CFR-ului, Mario Camora, va lipsi din derby-ul cu Universitatea Cluj. Fundaşul portughez a jucat cu infiltraţii în meciul cu Pandurii, dar nu a putut duce la capăt partida, fiind schimbat în minutul 36. Fotbalistul a fost diagnosticat cu ruptură musculară şi nu va juca o perioadă, în funcţie de cât de gravă este leziunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net